Hansa OTC611IH – hotă telescopică din inox, de tip încorporabilă

Hansa OTC611IH este o hotă telescopică de tip încorporabilă, cu un singur motor, ce reuşeşte să asigure o putere de absorbţie ridicată, astfel încât să poţi găti fără ca mirosul sau aburul să te deranjeze vreun moment.

Este un model de 110W putere, ce are doar 2 trepte de viteză, un minus aş spune eu, deoarece nu ar fi stricat mai multe opţiuni, însă luând în calcul preţul accesibil de achiziţie, nu putem avea prea multe aşteptări. Deţine două filtre de grăsime, extrem de utile, astfel încât măreşte durata de viaţă a apartului.

Preţul de achiziţie este pe cât se poate de avantajos, asta datorită şi caracteristicilor mai puţin numeroase, astfel modelul de faţă se regăseşte în stocul celor de la eMag la doar 299 de lei (vezi preţ actualizat).

Este integral construită din inox, având o greutate de numai 6.7kg, măsurând standard 17.3 x 60 x 31(IxLxA) mm. Tot ca şi date tehnice, ar fi de specificat controlul mecanic şi dimensiunea burlanului de evacuare de 120mm.

Aceeaşi hotă telescopică încorporabilă o întâlnim şi în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu Hansa OTC611IH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa capacităţii de absorbţie, ar fi de specificat că volumul minim de absorbţie este de 147mc/h, iar volumul maxim este de 198mc/h. Capacitatea de absorbţie poate fi controlată din cele două trepte de viteză, astfel încât să te bucuri de un gătit fără aburi, fără fum şi fără mirosuri.

Din punct de vedere al eficienţei energetice, ar fi de remarcat consumul redus de energie electrică, de doar 59kW/an, ceea ce înseamnă că nu o să modifice cu mult facturile la curent.

Dispune de o singură lampă de iluminare, cu puterea de 28W, destul de slabă aş spune eu, în situaţia în care hota ar fi montată int-un loc mai întunecat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hansa OTC611IH este o hotă telescopică din inox, de tip încorporabilă, raportată la un preţ foarte avanajos, capabilă să asigure o eficienţă ridicată de absorbţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport favorabil calitate-preţ
  • Consum energetic redus
  • 2 filtre de grăsime
Contra:
  • Lampă de iluminare slabă (28W)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.