Hansa OKP631TH – hotă decorativă din inox, cu 3 trepte de viteză

Hansa OKP631TH este o hotă decorativă încorporabilă cu un aspect plăcut şi modern. Reprezintă o variantă accesibilă şi calitativă, extrem de uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Specificaţiile sale o fac capabilă să asigure o absorbţie eficientă, dar şi economică.

Ei bine, discutăm despre un aparat electrocasnic absolut necesar oricărei bucătării. Include un singur motor de 270W putere cu 3 trepte de viteză, două lămpi de iluminare şi un filtru din aluminiu, controlul acesteia fiind de tip mecanic.

Acest model decorativ OKP631TH este prezent şi în oferta magazinului de specialitate eMag, la numai 409 lei (vezi preţ actualizat).

Privind-o din punct de vedere estetic, prezintă un exterior modern şi elegant în totalitate din inox. Culoarea argintie a inoxului o asortează excelent oricărui decor de bucătărie. Din punct de vedere tehnic, are o greutate de 6kg, măsoară standard 88 x 60 x 50 (IxLxA) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m. Este de reţinut faptul că diametrul burlanului măsoară 150mm.

Aceeaşi hotă modernă se poate procura online şi din magazinele Cel şi Flanco.

Imagini cu Hansa OKP631TH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda faptului că nu provine din cea mai bună clasa de eficienţă energetică, consumul de curent electric este unul destul de favorabil. Aşadar, este încadrată în clasa energetică D şi înregistrează un consum electric anual de numai 118.5kW.

Aşa cum am spus, este prevăzută cu două lămpi de iluminare cu halogen. Acestea vor asigura un iluminat suficient, puterea fiecăreia dintre acestea fiind de 20W.

Cele trei trepte de viteză influenţează atât nivelul de zgomot, cât şi puterea de absorbţie. Butoanele de control sunt poziţionat în partea frontală a hotei, fiind de tip “soft touch”.

În tipul utilizării, nivelul minim de zgomot înregistrat este de 52dB, iar cel maxim de 67dB.

În privinţa puterii de absorbţie, capacitatea minimă este de 375.2 mc/h, iar cea maximă de 548.2 mc/h.

Concluzie :

Concluzionând, Hansa OKP631TH se dovedeşte a fi o hotă încorporabilă decorativă modernă şi eficientă, comercializată la un preţ de achiziţionare competitiv.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Filtru din aluminiu
  • Modernă
  • 2 lămpi de iluminare
Contra:
  • Clasa D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.