Hansa OKP622MBH – hotă decorativă modernă de tip şemineu

Hansa OKP622MBH este o hotă decorativă accesibilă, cu un aspect modern aparate, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Reprezintă o alegere inteligentă, datorită confortului sporit la utilizare pe care în oferă.

Discutăm despre un aparat electrocasnic din clasa E, prevăzut cu un singur motor de 180W putere. Are 3 trepte de viteză, filtru de grăsime din aluminiu, lampă dublă de iluminare, filtru de aer de carbon, precum şi control mecanic.

Acest model OKP622MBH poate fi achiziţionat din magazinul online eMag la preţul de ofertă de 449 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, arată extrem de bine, provenind din gama modelelor de tip şemineu. Este de culoare neagră, are o greutate de 6kg, măsoară standard 50 x 60 x 50 (IxLxA) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m.

Imagini cu Hansa OKP622MBH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că acest model Hansa aparţine clasei energetice E, consumul de curent electric estimat anual este de numai 101.1kW/an.

Ca şi capacitate de absorbţie, maxima este de 500mc/h, iar minimă de 369mc/h.

Aşa cum am spus, este prevăzută cu o lampă de iluminare dublă. Este vorba de două lămpi cu halogen integrate, cu o putere maximă de 40W (2 x 20W). Ca şi eficienţă la iluminare ar fi de 7.5lux/W.

Din punct de vedere al zgomotului produs la utilizare, acesta diferă în funcţie de treapta de viteză aleasă. Astfel, nivelul minim de zgomot înregistrat este de 48dB, iar cel maxim de 66dB.

Filtrul de grăsime al hotei aşa cum am spus este conceput din aluminiu. Este dotată cu două filtre, unul amplasat la baza hotei, iar celălalt în partea extensibilă a acestaia.

Filtrul de aer de carbon are rolul de a asigură o absorbţie eficientă şi curată pe toată perioada utilizării.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa OKP622MBH reprezintă o hotă decorativă modernă de tip şemineu, capabilă să asigure o putere generoasă de absorbţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă tip şemineu
  • Filtru din aluminiu
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.