Hansa FD206.3 – frigider cu două uşi accesibil şi calitativ

Hansa FD206.3 este unul dintre cele mai ieftine frigidere cu două uşi de pe piaţă, conceput în mod special pentru familiile mai puţin numeroase. Reprezintă un aparat frigorific de calitate bună, cu capacitatea de garanta o depozitare optimă tuturor tipurilor de alimente.

Discutăm despre un model cu două uşi, încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Are un volum brut total de 135l şi unul net total de 130l. Este destul de decent din punct de vedere al capacităţii de încărcare, dat fiind faptul că frigiderul este de 97l, iar congelatorul de 33l.

Acest model accesibil FD206.3 este comercializat online deja de către eMag cu preţul de numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm o construcţie clasică pe un fond de culoare albă, mânerele uşilor fiind integrate orizontal. Uşile deţin sistem reversibil, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă. Cât despre detaliile tehnice, are cablu de alimentare de 1.9m, cântăreşte în jur de 35kg şi măsoară standard 129 x 47.8 x 50.2 (IxLxA) cm.

Imagini cu Hansa FD206.3:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce îl priveşte eficienţa energetică, aşa cum am spus este prevăzut în clasa energetică A+. Astfel, consumul energetic înregistrat este de numai 0.46kWh/24h şi de doar 168kWh/an.

Este proiectat în felul următor: congelatorul în partea de sus, iar frigiderul în partea de jos. Începând de sus în jos o să discutăm despre fiecare compartiment în parte.

Congelatorul cu volumul net total de 33l este alcătuit din două sertare decente, având o capacitate maximă de congelare de 2kg/24h.

Frigiderul cu volumul net total de 97l este format din: 3 sertare destul de încăpătoare, separate prin rafturi din sticlă securizat, din 3 suporturi transparente din plastic pe uşă şi dintr-un compartiment generos pentru depozitarea legumelor şi fructelor.

Beneficiază de termostat reglabil cu control mecanic al temperaturii, de clasă climatică ST şi de agent de răcire R600a. Este de reţinut faptul că are o autonomie fără curent de până la 10 ore.

Concluzie:

În concluzie, Hansa FD206.3 reprezintă un frigider cu două uşi accesibil şi modern, ideal familiilor nu foarte generoase. Impresionează atât printr-un raport preţ-calitate avantajos, cât şi prin capacitatea de a asigura o depozitare optimă alimentelor.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Accesibil
  • Modern
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.