Hansa FCGW510009 – aragaz cu plită şi cuptor pe gaz, modern şi avantajos

Hansa FCGW510009 este un aragaz low cost, modern şi eficient, cu un aspect ergonomic, ce se potriveşte excelent oricărei bucătari.

Este un produs electrocasnic cu alimentare pe gaz, ce dispune de 4 arzătoare, de sistem de siguranţă, de grătar, de iluminare interioară a cuptorului şi de sertar pentru vase inferior.

Cu siguranţă preţul de achiziţie este pe departe extrem de convenabil, astfel modelul de faţă îl întâlnim în stocul eMag la preţul de numai 711 lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, este un produs de culoare albă, ce se potriveşte oricărui stil de bucătărie, măsurând standard 85 x 60 x 50(IxLxA) cm.

Acelaşi aragaz accesibil îl inalnim şi în ofertele celor de la Cel, Elefant şi Flanco.

Imagini cu Hansa FCGW510009 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un model compus din plită şi cuptor, ambele fiind alimentate cu gaz. Plita este de tip emaliată, dispune de 4 arzătoare, respectiv unul mare de 9cm, unul mic de 4cm şi două normale de 6.5cm, plus grătarul acestora.

Cuptorul are un volum de 58l, se bucură de iluminare interioară, beneficiind de grătar emailat cu
capac metalic.

Odată cu aragazul vin şi următoarele accesorii: un grătar pentru cuptor, o tavă de copt şi un sertat inferior extrem de eficient, pentru a depozita diverse vase.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hansa FCGW510009 este un aragaz eficient cu alimentare pe gaz, modern şi accesibil, ce poate fi o variantă ideală pentru orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Alimentare cu gaz
  • 4 arzătoare
  • Sertar inferior pentru vase
  • Alb
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.