Hansa BOEW68472 – cuptor electric multifuncţional de tip încorporabil, modern şi accesibil

Hansa BOEW68472 este un cuptor electric multifuncţional, evidenţiat printr-un aspect plăcut şi modern, extrem de uşor de integrat în decorul oricărei bucătării. Este un produs de tip încorporabil, ce garantează rezultate ireproşabile indiferent de preparatul ales.

Avem de-a face cu un produs de 2900W putere din clasa A, cu control mecanic/electronic. Beneficiază de un afişaj digital modern şi de 8 funcţii avansate, capacitatea de încărcare fiind de 66l (XXL).

Acest model BOEW68472 se poate achiziţiona din magazinul online eMag, cu doar 714 lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, remarcăm o construcţie elegantă şi modernă de culoare albă. Deţine inserţii metalice, uşa fiind prevăzută din sticlă reflexivă termorezistentă cu 3 straturi. Totodată, ar fi de menţionat faptul că uşa deţine sistem de curăţare uşoară, geamul interior al acesteia fiind dotat cu o serie de instrucţiuni pentru gătit. Tehnic, ar fi de spus că măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm.

Acelaşi aparat electrocasnic de bucătărie este regăsit şi în ofertele magazinelor Flanco, evoMag şi CEL.

Imagini cu Hansa BOEW68472:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că acest cuptor electric de la Hansa este încadrat în clasa energetică A, consumul de curent electric înregistrat este de numai 0.79kW/h.

Aşa cum am spus şi mai sus, deţine 8 funcţii extrem de utile, precum: funcţia Timer, funcţia Grill, funcţia de încălzire rapidă, funcţia de iluminare interioară, funcţia de decongelare, funcţia de ventilare cu convecţie, funcţia de autocurăţare catalitică şi cu funcţia de convecţie cu aer fierbinte.

În privinţa accesoriilor incluse, vine împreună cu o tavă de copt plată, precum şi cu ghidaje pentru tavi.

Sistemul catalitic de autocurăţare are la bază garnituri catalitice înlocuibile, extrem de uşor de montat. Acesta are rolul de a absorbi eficient grăsimea şi impurităţile de pe suprafaţs interioară emailată, păstrând curată cavitatea cuptorului.

Convecţia funcţionează pe baza ventilatoarelor ce facilitatea distribuţia căldurii uniformă, în jurul preparatului de la interior. Astfel, stratul de aer rece din jurul alimentelor este îndepărtat, preparatul fiind gătit rapid şi uniform.

Concluzie:

În concluzie, Hansa BOEW68472 este un cuptor electric încorporabil de tip multifuncţional. Mulţumită funcţiilor şi sistemelor sale avansate din dotare este capabil să garanteze un mod de gătit sigur şi rapid, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Modern
  • Grill
  • 8 funcţii
Contra:
  • Nimic

One thought on “Hansa BOEW68472 – cuptor electric multifuncţional de tip încorporabil, modern şi accesibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.