Hansa BOEW68120090 – cuptor încorporabil rustic, din seria retro

Hansa BOEW68120090 este un alt cuptor încorporabil din seria retro, un model multifuncţional capabil să obţină rezultate peste limita aşteptărilor. Se integrează neaşteptat de bine în stilul oricărei bucătării, aducând totodată un aer elegant şi modern acesteia.

Este o variantă cu alimentare electrică, de 3100 W putere. Are o capacitate generoasă de 66l, control mecanic, 10 funcţii, ventilator, precum şi Grill şi Rotisor.

Acest model BOEW68120090 poate fi achiziţionat din magazinul de specialitate eMag, cu preţul online de 923 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, surprinde printr-o construcţie impresionantă cu finisaje şi trăsături retro, de culoare bej deschis. Cântăreşte în jur de 35kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm. Interiorul este realizat dintr-un email extrem de uşor de curăţat, geamul interior al uşii fiind prevăzut cu instrucţiuni pentru gătit.

Acelaşi produs electrocasnic de bucătărie poate fi achiziţionat online şi din magazinele evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu Hansa BOEW68120090 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere energetic, acest cuptor încorporabil de la Hansa este încadrat în clasa de eficienţă A. Aşa cum am spus, este o variantă de 3100W, consumul energetic înregistrat fiind de numai 0.79W. În modul de funcţionare al Grill-ului, puterea înregistrată este de doar 2W.

În privinţa funcţiilor, printre cele 10 se enumeră şi următoarele: funcţia de încălzire rapidă, funcţia de iluminare interioară, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de decongelare, funcţia de încălzire inferioară/superioară, funcţia de Grill şi ventilaţie, precum şi sistem pentru uşă rece.

Panoul de control frontal al cuptorului asigură o monitorizare şi o utilizare rapidă şi uşoară. Mulţumită programatorului Ts, timpul de preparare este monitorizat, la fel şi timpul de oprire setat, graţie senzorilor din dotare.

Rotisorul electric şi Grill-ul sunt două funcţii extrem de utile şi de interesante atunci când vrei să găteşti ceva nou şi delicios.

Convecţia cu aer fierbinte 3D, are la bază amplasată o rezistenţă circulară mascată în jurul ventilatorului. Această funcţie obţine o distribuire uniformă a căldurii, precum şi o circulaţie constantă a aerului cald.

Cât despre accesorii, vine împreună cu un grătar combi, cu o tavă de coacere adâncă (non-stick), cu o tavă de coacere plată şi cu ghidaje pentru tavi.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hansa BOEW68120090 reprezintă un cuptor electric încorporabil din seria retro, un produs performant capabil să obţină preparate delicioase, într-un mod rapid şi economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modern
  • Capacitate 66l
  • 10 funcții
  • Cu Timer, Grill, Rotisor
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.