Hansa BOES68465 – cuptor electric încorporabil cu 8 funcţii şi cu afişaj LCD

Hansa BOES68465 este un cuptor electric performant şi modern, din gama produselor încorporabile de bucătărie. Construcţia elegantă de calitate foarte bună, îi permite să se integreze cu uşurinţă în orice stil de amenajare de bucătărie.

Vorbim despre un model electric din clasa A, ce are o putere de 2900W. Vine cu o capacitate de 66l, cu control mecanic şi cu 8 funcţii avansate. Ecranul LCD afişează informaţii cu privire la timpul rămas până la sfârşitul programului setat.

Acest model BOES68465 se poate procura online şi din stocul de produse al celor de la eMag, cu numai 759 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, avem de-a face cu un cuptor încorporabil integral de culoare neagră. Deţine finisaje şi trăsături distinse, ce aduc un plus de rafinament bucătăriei. Ca şi trasatri tehnice, ar fi de menţionat că are o greutate de aproximativ 35kg şi că măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor electric încorporabil poate fi achiziţionat şi din magazinele CEL, Flanco sau evoMag.

Imagini cu Hansa BOES68465:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, acest model încorporabil Hansa este încadrat în clasa A. Având o putere de 2900W, consumul înregistrat este de numai 0.79kW/h.

Uşa cuptorului acestuia este prevăzută cu sistem de curăţare uşoară, fiind realizată dintr-un geam reflexiv de protecţie, cu 3 straturi. Pe geamul interior al uşii este ataşată o listă cu instrucţiuni pentru gătit. Interiorul cuptorului este construit integral din email, foarte uşor de curăţat.

În privinţa celor 8 funcţii, acestea sunt: funcţia de Grill, funcţia de încălzire rapidă, funcţia de decongelare, funcţia de ventilator cu convecţie, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de iluminare interioară, ventilator şi Timer.

Accesoriile acestuia din dotare sunt: o tavă adâncă pentru copt, o tavă plată pentru copt şi un set de ghidaje pentru tavi.

Panoul de comandă este poziţionat în partea frontală a cuptorului. Aici sunt proiectate următoarele: un ecran LCD, două butoane rotative şi două butoane ascunse iluminate, de tip push-pull.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Hansa BOES68465 reprezintă un model de cuptor electric încorporabil din clasa A, prevăzut cu 8 funcţii interesant şi cu un design elegant pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Cu Grill şi Timer
  • LCD
  • Modern
  • 8 funcţii
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.