Hansa BOEI69463 – cuptor electric încorporabil din inox, cu 10 funcţii

Hansa BOEI69463 se dovedeşte a fi un cuptor încorporabil de calitate foarte bună, extrem de uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Reprezintă o variantă performantă şi modernă, capabilă să asigure o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie.

Aşadar, discutăm despre un aparat multifuncţional de bucătărie de tip electric, de 3100W putere. Are o capacitate de 66l, 10 funcţii, precum şi un afişaj digital LCD modern cu control mecanic.

Acest model BOEI69463 este comercializat de către magazinul de specialitate eMag cu preţul online de 909 lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii tehinice, ar fi de spus că este de culoare argintiu/negru, că are o greutate de 40kg şi că măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor electric încorporabil este disponibil şi în magazinul online Cel.

Imagini cu Hansa BOEI69463:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumul de curent electric, noul cuptor de la Hansa este încadrat în clasa energetică A. Astfel, înregistrează un consum energetic de numai 0.79kW/h.

Aşa cum am spus şi ceva mai sus, se laudă cu 10 funcţii interesante. Printre acestea se enumeră şi funcţia de încălzire rapidă, funcţia de iluminare interioară, funcţia de decongelare, funcţia de ventilare cu convecţie, funcţia de Grill, funcţia Timer şamd.

La capitolul accesorii, acesta vine la pachet împreună cu o tavă adâncă pentru copt, cu o tavă plată pentru copt, precum şi cu ghidaje pentru tavi.

Este prevăzut în totalitate din inox de calitate superioară, mai puţin uşa acestuia. Uşa este realizată dintr-o sticlă reflexivă cu 3 straturi, ce beneficiază de sistem de curăţare uşoară. Pe geamul interior al uşii sunt proiectate câteva instrucţiuni utile pentru gătit. Interiorul cuptorului este conceput din email extrem de uşor de curăţat.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa BOEI69463 reprezintă un cuptor electric avantajos, provenit din gama produselor încorporabile de bucătărie. Este o variantă eficientă şi economică, capabilă să garanteze un mod de gătit sigur şi confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LCD
  • Modern
  • Inox
  • 10 funcţii
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.