Hansa BOEI68473 – cuptor electric încorporabil din inox, cu 8 funcţii

Hansa BOEI68473 reprezintă un cuptor electric de tip încorporabil, ce completează perfect din toate punctele de vedere orice bucătărie modernă. Este o alegere inteligentă, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al rezultatelor pe care le obţine.

Este o variantă XXL în privinţa capacităţii de încărcare, fiind de 66l. A fost proiectat pentru a pune la dispoziţie o capacitate cât mai generoasă de încărcare, astfel încât să fie utilizat cu uşurinţă şi să accepte vase de dimensiuni diferite.

Aşa cum am spus, se alimentează electric având o putere de 2900W, puterea Grill-ului fiind de 2kW. Pune la dispoziţie 8 funcţii, Timer, control electronic, precum şi un ecran LCD, ce informează în legătură cu temperatura interioară şi cu funcţiile setate.

Acest cuptor electric încorporabil al producătorului Hansa este disponibil la eMag la numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, după cum observăm poartă o construcţie modernă din inox, ce măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57(I x L x A) cm. Uşa cuptorului este alcătuită din trei straturi din sticlă reflexivă, geamul de la interior fiind prevăzut cu instrucţiuni pentru gătit.
Interiorul este dintr-un email de calitate foarte bună, ce se curaţă extrem de uşor. Este de specificat faptul că este prevăzut cu inserţii catalitice.

Acelaşi cuptor încorporabil este disponibil şi în ofertele celor de la Elefant, Flanco, CEL şi ClickShop.

Imagini cu Hansa BOEI68473 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un produs electrocasnic încadrat în clasa de eficienţă energetică A, ce înregistrează un consum de 0.79kW/h.

În privinţa funcţiilor, acest aparat pune la dispoziţie următoarele: funcţia de încălzire rapidă, funcţia de iluminare interioară, funcţia de decondelare, funcţia de ventilare cu convecţie, funcţia de Grill, funcţia Timer, precum şi sistemul catalitic.

Este de specificat faptul că deţine butoane retractabile, extrem de moderne şi de ergonomice, ce permit menţinerea panoului de comandă curat, făcând astfel procedeul de curăţare pe cât se poate de confortabil.

Sistemul catalitic este prevăzut cu garnituri înlocuibile, foarte uşor de montat, ce absorb impurităţile şi grăsimea, ajutând la menţinearea interiorului curat.

Pe interiorul uşii cuptorului este proiectată o listă cu reţete, privind temperatura şi timpul de preparare în funcţie de alimente.

Funcţia de decongelare este ideală pentru a decongela diverse alimente, precum peşte, carne, prăjituri, şamd.

Ca şi accesorii, se laudă cu o tavă pentru copt adâncă, cu un grătar şi cu ghidaj pentru tavi.

Concluzie :

În concluzie, Hansa BOEI68473 este un cuptor încorporabil din inox, performant, modern şi eficient, capabil să obţină cele mai bune rezultate posibile, indiferent de preparat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 66l
  • 8 funcţii
  • Electric
  • Ultra modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.