Hansa BOEI68462 – cuptor electric încorporabil, cu display LCD

Hansa BOEI68462 este un cuptor încorporabil performant, un aparat electrocasnic de bucătărie realizat din inox, capabil să simplifice şi îmbunătăţească modul de gătit, prin prisma celor mai noi şi avansate tehnologii.

Modelul de faţă are o capacitate de 65l, se alimentează electric, controlul cuptorului fiind mecanic. Deţine 8 funcţii, Timer, Grill, precum şi un afişaj distins de tip LCD, ce informează în legătură cu funcţiile şi temperatura setată.

Acest model BOEI68462 se poate procura din gama celor de la eMag, cu numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, observăm o construcţie ultra modernă din inox, ce se integrează perfect în orice stil de bucătărie. Măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 35kg valoare netă (40kg brut). Cuptorul este dintr-un email foarte uşor de curăţat, precum şi uşa acestuia, echipată cu sistem de igienizare uşoară.

Uşa cuptorul deţine o sticlă reflexivă, alcătuit din trei straturi, pe interiorul căreia sunt prevăzute câteva instrucţiuni pentru gătit.

Aceeaşi variantă încorporabilă este disponibilă şi la Flanco, ClickShop, evoMag şi CEL.

Imagini cu Hansa BOEI68462 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ar fi de spus că acest cuptor Hansa este clasificat în clasa de eficienţă energetică A. Are o putere de 2900W, consumul energetic fiind de doar 0.79kWh. Puterea Grill-ului este de doar 2kW.

Ca şi funcţii, beneficiază de funcţia de încălzire rapidă, de funcţia de iluminare interioară, de funcţia de decongelare, de funcţia de Grill, precum şi de funcţia de ventilare cu convecţie.

În partea frontală a produsului este poziţionat display-ul LCD, alături de care îi stau două butoane retractabile. Sunt prevăzute în stânga şi dreapta ecranului, ergonomice şi elegante, ce oferă posibilitatea menţinerii panoului de comandă curat.

Ventilarea cu convecţie facilitează distribuirea căldurii uniformă în jurul preparatelor, îndepărtând astfel aer rece din împrejur.

Funcţia de preîncălzire rapidă este capabilă să atingă temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Aşadar, în doar 4 minute cuptorul ajunge la o temperatură de 150°C, ceea ce înseamnă că este mai rapid cu până la 20% faţă de medelele standard.

Decongelarea este o funcţie specială, ideală pentru a decongela diverse alimente, precum prăjituri, carne, pâine, peşte şamd.

Concluzie :

Concluzionând, Hansa BOEI68462 este un cuptor electric de tip încorporabil, realizat din inox, capabil să atingă performanţe înalte în arta gatitlui.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 65l
  • LCD
  • Electric
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.