Hansa BOEI68162 – cuptor electric încorporabil, performant şi modern

Hansa BOEI68162 este un cuptor electric încorporabil, cu un aspect modern şi elegant, reprezentând o variantă excelenta în orice bucătărie distinsă.

Este un produs electrocasnic cu o putere de 2900W, ce are o capacitate de 65 de litrii, 8 programe, timer, grill, având controlul cuptorului de tip mecanic.

Preţul este unul avantajos, astfel modelul de faţă se poate procura din oferta eMag cu preţul excelent de numai 599 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa datelor tehnice, remarcăm un exterior din inox, de culoare argintie, extrem de modern şi de plăcut. Că şi dimensiuni standard, măsoară 59.5 x 59.5 x 57.5(I x L x A) cm, astfel este un produs extrem de compact.

Acelaşi comport încorporabil de la Hansa îl întâlnim şi în ofertele magazinului online evoMag.

Imagini cu Hansa BOEI68162 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre consum, aparţine clasei energetice A, având un consum de curent electric de 0.79kW/h. Ar fi de specificat faptul că puterea grill-ului este de 2kW.

La nivel de programe şi de funcţii, se laudă cu funcţia de încălzire rapidă, cu iluminare interioară, cu funcţia pentru decongelare, cu ventilator cu convecţie, beneficiind de un geam de protecţie cu 3 straturi.

Mai este de specificat că beneficiază de uşă cu sistem de curăţare uşoară, de email uşor de igienizat, de uşă cu sticlă reflexivă şi de geam interior al uşii, cu instrucţiuni pentru gătit.

Odată cu noul aparat vin şi următoarele accesorii: o tavă plată pentru copt şi un grătar pentru cuptor.

Acestea fiind spuse, Hansa BOEI68162 este un cuptor încorporabil electric, performant şi inteligent, comercializat la un cost de achiziţie foarte avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet încorporabil
  • Capacitate 65l
  • 8 funcţii
  • Control mecanic
  • Timer şi Grill
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.