Hansa BOEI64482 – cuptor încorporabil din inox alimentat electric

Hansa BOEI64482 reprezintă un cuptor electric încorporabil din inox, extrem de modern şi de avantajos, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Este o variantă multifuncţională cu capacitatea de a asigura un mod de gătit comod, rapid şi sigur.

Avem de-a face cu un model electric de 2000W putere din clasa A de eficienţă energetică. Are o capacitate de 69l, 4 funcţii interesante, ventilator, iluminare interioară, precum şi un afişaj digital generos cu control mecanic.

Acest model recent BOEI64482 poate fi achiziţionat online deja din stocul eMag cu doar 749 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, după cum observăm beneficiază de o construcţie modernă şi calitativă din inox. Uşa cuptorului este concepută dintr-un geam special de protecţie termorezistent. Este de culoare negru/argintiu, cântăreşte în jur de 32.4kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A) cm.

Imagini cu Hansa BOEI64482:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce îl privesc funcţiile, beneficiază de: funcţia de încălzire rapidă inferioară/superioară, funcţia de decongelare, funcţia de convecţie cu aer fierbinte şi funcţia de Grill (2kW).

Cât despre accesoriile din dotare, vine la pachet cu o tavă de copt, precum şi cu un grătar combi.

Funcţia de iluminare interioară se dovedeşte a fi foarte utilă atunci când vrei să verifici starea preparatului de la interior, fără a deschide uşa cuptorului.

În privinţa controlului, în partea frontală a cuptorului este proiectat panoul de comandă. Aici sunt prevăzute două butoane cu control mecanic, precum şi cu ecran digital generos.

Interiorul cuptorului este construit integral dintr-un email de calitate foarte bună, fapt că garantează o curăţare extrem de uşoară şi de rapidă.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa BOEI64482 este un cuptor electric încorporabil conceput din inox, cu capacitatea de a garanta rezultate excelente la gătit.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Display LED
  • Modern
  • Inox
  • Multifuncţional
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.