Hansa BHMI61414030 – plită vitroceramică mixtă, modernă şi eficientă

Hansa BHMI61414030 reprezintă o plită vitroceramică aparte atât din punct de vedere al aspectului, cât şi din punct de vedere al funcţionalităţii. Spun acest lucru datorită faptului că este un model mixt, ce se alimentează atât cu gaz, cât şi cu energie electrică.

Discutăm despre un aparat electrocasnic de bucătărie, prevăzut cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite. Aprinderea acestora se realizează de la buton, fiecare beneficiind de sistem de aprindere integrat. Fiind un produs de generaţie nouă se bucură şi de sistemul interesant de siguranţă a flăcării.

Acest model recent BHMI61414030 este deja prezent în oferta magazinului de specialitate eMag, la doar 839 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm o construcţie ultra-modernă din sticlă vitroceramică de culoare neagră. Deţine detalii şi finisaje moderne, lucru ce conferă un aer elegant oricărui stil de bucătărie. Ei bine, este în totalitate de culoare neagră şi măsoară standard 5.2 x 57.5 x 50.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu Hansa BHMI61414030:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, noua plită mixtă de la Hansa este alimentată atât cu energie electrică, cât şi cu gaz. Astfel, dispune de două arzătoare mici şi de două normale (dintre care unul este cu circulare dublă), cele mici având o putere de 1kW fiecare, iar cele normale o putere de 1.65kW fiecare.

Ca şi poziţionare a acestora, ar fi: cele două arzătoare alimentate cu gaz în partea din dreapta faţă-spate, iar cele două arzătoare alimentate electric în partea din stânga faţă-spate.

Zonele de gătit ce funcţionează pe baza curentului electric garantează o stabilitate foarte bună tutuor vaselor de gătit. În plus de asta sunt extrem de uşor de curăţat, aducând şi un plus de siguranţă. La baza celor două zone de gătit alimentate electric stă un indicator de căldură reziduală, ce evidenţiază zonele încă rămase calde după utilizare, putând fi folosite inteligent.

Celelalte două zone de gătit alimentate cu gaz facilitează modul de gătit, vasele fiind încălzite mult mai rapid datorită flăcării pure. Curăţarea este la fel de simplă şi în cazul celor două zone de gătit, având la bază aceeaşi sticlă vitroceramică.

Concluzie:

În concluzie, Hansa BHMI61414030 este o plită vitroceramică mixtă alimentată atât cu gaz, cât şi cu energie electrică. Garantează un mod de funcţionare sigur, rapid şi eficient, obţinând rezultate excelente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Mixtă
  • Sticlă neagră
  • Aprindere electrică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.