Hansa BHI69307 – plită cu inducţie din sticlă vitroceramică, de tip încorporabilă

Desigur, confortul din locuinţa fiecăruia dintre noi vine şi din partea produselor electrocasnice pe care le deţinem, ce ne fac viaţă mult mai uşoară, realizând mult mai rapid şi mai eficient sarcinile de zi cu zi. Aşadar, pentru astăzi am ales să discutăm despre un aparat electrocasnic de bucătărie, un produs absolut necesar oricăruia dintre noi.

Hansa BHI69307 este o plită electrică de tip încorporabilă, ce se poate integra perfect în orice mobilă de bucătărie, conferind un aer modern şi elegant. Este un produs cu alimentare electrică, ce are o putere de 7400W, o putere ceva cam mare, însă performanţa la gătire este mai mult decât sigură. Are la bază sistemul de inducţie, un sistem avansat, ce asigură rezultate ideale, purtând 4 arzătoare de dimensiuni normale.

Preţul de achiziţie este pe măsura performanţelor, unde în cazul de faţă avem de-a face cu un produs inteligent, echipat cu numeroase tehnologii revoluţionare. Ei bine, un astfel de model se poate procura din stocul eMag la preţul de 1.784 de lei (vezi preţ actualizat).

Remarcăm o construcţie distinsă, având în vedere culoarea şi materialele de calitate superioară, ce aduc un plus de eleganţă oricărei bucătării. Sticla vitroceramică modernă, o scoate perfect în evidenţă, atunci când este integrată în blatul mobilei. În privinţa dimensiunilor, măsoară standard 50 x 60 x 50(IxLxA) cm, dimensiuni ce o fac mult mai avantajoasă decât un aragaz obişnuit.

Imagini cu Hansa BHI69307 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aceste plite electrice cu inducţie funcţionează într-un mod diferit faţă de plitele sau aragazele clasice cu flacără. Mai întâi de toate, remarcăm o suprafaţă perfect netedă. În timpul utilizării, singurele zone ce se încălzesc sunt doar cele acoperite cu vase de gătit, astfel ca prin sistemul de inducţie să se încălzească doar vasul.

Puţin mai detaliat de atât, modul de funcţionare are la bază un element de inducţie, respectiv un electromagnet puternic, ce generează un câmp magnetic sub sticla vitroceramică a plitei. Când vasul de gătit din metal este poziţionat în câmp magnetic, acesta transmite energie în materialul din care este construit vasul, producând un curent electric la contactul cu acesta. Astfel, rezultatul transferului de energie duce la încălzirea metalului, respectiv al vasului de gătit. Deci, suprafaţa plitei se va încălzi doar în momentul în care este aşezat un vas metalic, rămânând rece în restul timpului, fără a risca să vă ardeţi.

Panoul de control deţine butoanele poziţionate frontal, având controlul cu taste touch, specifice oricărui arzător în parte. Beneficiază de funcţia timer, funcţie ce permite setarea timpului de gătit dorit.

Deţine şi o serie de funcţii şi sisteme legate de siguranţa utilizatorului, precum sistemul de protecţie al copiilor sau cel de a pune pauză gătitului.

Indicatorul de căldură reziduală previne pierderea energiei electrice la încălzirea plitei pentru a găti. Se mai laudă cu funcţia de detectare a vaselor, dar şi cu funcţia de detectare a dimensiunilor acestora. Deţine sistem de menţinere a căldurii, sistem de fierbere automată, funcţia Bridge, funcţia Slide Control şi funcţia Booster.

Funcţia inteligentă Bridge (punte) este utilă în cazul în care foloseşti vase cu forme atipice sau de dimensiuni mari, datorită faptului că poate realiza unirea a două zone de gătit, pentru a obţine un mod de preparare uniform.

Funcţia Booster este ideală atunci când doreşti un mod de gătire rapid, respectiv la capacitate maximă de încălzire, după care temperatură să revină la setarea iniţială. Această funcţia aduce după ea un consum energetic mai redus cu până la 40-60%.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hansa BHI69307 este o plită electrică cu inducţie, de tip încorporabilă, ce prezintă o construcţie ultra modernă, concepută pentru a garanta rezultate excepţionale, într-un mod rapid, economic şi eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Uşor de curăţat
  • Eficientă
  • Cu inducţie
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.