Hansa BHI68314 – plită încorporabilă din sticlă ceramică, cu sistem de inducţie

Dacă eşti în căutarea unei plite electrice cu performanţe superioare şi cu un aspect pe măsură, atunci mai mult ca sigur o să ţi se potrivească mănuşă modelul despre care o să discutăm pe larg în review-ul de astăzi.

Hansa BHI68314 este o plită electrică încorporabilă, ce se laudă cu tehnologia revoluţionară pe inducţie, dar şi cu un design plăcut, potrivit perfect oricărui sitl de bucătărie. Vine proiectată cu 4 arzătoare, două mari şi două normale, ce sunt alimentate electric, funcţionând eficient prin intermediul sistemului avansat de inducţie. Dispune de un panou de comandă senzitiv, amplasat frontal, ce conferă împreună cu sticla neagră un design atractiv şi modern. Pe lângă celelalte funcţii inteligente, despre care o să vorbim pe larg în decursul acestei prezentări, deţine şi 9 trepte reglabile de putere.

În ceea ce o priveşte costul de achiziţie, aş spune că este un model convenabil şi avantajos pentru toţi cei dintre noi, datorită raportului favorbail dintre calitate şi preţ. Astfel, la eMag costă în jur de 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de design, remarcăm o construcţie ultra modernă, cu finisaje şi elemente atractive, ce o fac ideală oricărei bucătării. Sticla ceramică de culoare neagră conferă o eleganţă şi o modernitate superioară, făcând-o extrem de uşor de asortat stilului tău de mobilier. În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de spus că are o putere totală de 7400W, cântăreşte în jur de 10.5kg şi măsoară standard 5.5 x 57.6 x 51.8(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită electrică performantă o întâlnim şi în stocul celor de la Cel şi Flanco.

Imagini cu Hansa BHI68314 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, vine echipată cu 4 arzătoare electrice, de diferite dimensiuni, respectiv două mari şi două normale. Poziţionarea acestora pe diagonală, oferă un spaţiu generos pentru utilizarea vaselor de dimensiuni mari.

Funcţiile avansate ale plitei de faţă oferă cu siguranţă o experienţă de utilizare nouă, precum opţiunea de programare a timpului de gătit, asigurat de Timer. O altă funcţie interesantă ar fi şi indicatorul de căldură reziduală, ce va indica zonele încă fierbinţi, pentru o utilizare ulterioară sau pentru a menţinea mâncarea caldă. Booster este o funcţie ce îţi permite să găteşti într-un mod pe cât se poate de rapid, în acest fel să economiseşti timp util.

Produsul electrocasnic de faţă detectează automat dimensiunilor vaselor de gătit, astfel energia şi căldură nu se vor pierde în mod inutil.

Să nu uităm desigur că aceste plite pe inducţie acceptă doar vase speciale pentru o funcţionare optimă, respectiv vase realizate din materiale feroase, ce asigură o magnetizare bună.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hansa BHI68314 este o plită încorporabilă electrică din sticlă ceramică, ce funcţionează pe sistem de inducţie. Garantează un mod de gătit eficient, total diferit de stilurile vechi, astfel încât să asigure rezultate optime şi economice, într-un timp pe cât se poate de scurt.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Uşor de curăţat
  • Accesibilă
  • Consum redus de energie electrica
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.