Hansa BHI68077 – plită încorporabilă din sticlă vitroceramică, cu sistem de inducţie

Hansa BHI68077 este plită electrică încorporabilă modernă, un model performant ce funcţionează pe baza sistemului de inducţie. Reprezintă un aparat electrocasnic de bucătărie foarte uşor de integrat în orice stil, capabil să uşureze semnificativ modul de gătire.

Aşa cum am spus, se alimentează electric, având o putere totală de 7400W. Funcţionează pe sistem de inducţie, deţine 4 arzătoare de dimenisuni diferite, având control senzitiv.

Acest model BHI6807 poate fi achiziţionat online de la eMag, cu doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, surprinde plăcut printr-un aspect ultra modern, datorat sticlei vitroceramice de culoare neagră. În partea frontală, integrează perfect panoul de control senzitiv, ce conferă un aer distins şi futurist. Tehnic vorbind, dimensiunile plitei măsoară standard 5.5 x 57.6 x 51.8 (IxLxA) cm.

Acelaşi produs este disponibil şi în stocul magazinului de specialitate Flanco.

Imagini cu Hansa BHI68077:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa celor 4 arzătoare, producătorul Hansa a decis să proiecteze plita de faţă cu două arzătoare mari şi cu două normale, poziţionate astfel: cele mari în stânga-faţă şi dreapta-spate, iar cele normale în dreapta-faţă şi stânga-spate. În partea de jos a acestora, este proiectat panoul de control de tip senzitiv şi sigla brand-ului.

După cum spuneam, funcţionează pe baza celui mai performant sistem actual, respectiv cel pe inducţie. Acest sistem pe inducţie are rolul de a reduce semnificativ timpul necesar de gătire.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale, se laudă cu funcţia de semnalare sonoră, cu sistem de protecţie copii, cu Timer, cu indicator de căldură reziduală, cu funcţia Booster, precum şi cu funcţia de menţinere a căldurii.

Funcţia Timer şi funcţia de semnalare sonoră au rolul de a anunţa terminarea programului de gătit, odată ce timpul presetat s-a scurs.

Funcţia de protecţie copii blochează panoul de comandă pe tot parcursul gătirii, oprind astfel accesul celor mici.

Funcţia de menţinere a căldurii oferă posibilitatea păstrării mâncării la o temperatură optimă, astfel încât să poată fi consumată.

Indicatorul de căldură reziduală indică zonele încă rămase calde după terminarea procesului de gătit. Astfel, în această situaţie le puteţi folosi inteligent, ori le puteţi evita în cazul curăţării plitei.

Funcţia Booster grăbeşte semnificativ procesul de gătire, bineînţeles cu un consum energetic suplimentar.

Concluzie :

În concluzie, Hansa BHI68077 reprezintă o plită electrică vitroceramică, ce funcţionează pe baza sistemului de inducţie. Este un produs încorporabil, modern şi avantajos, ce se integrează excelent în orice circumstanţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sticlă vitroceramică
  • Inducţie
  • Alimentare electrică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.