Hansa BHGW63111035 – plită încorporabilă din sticlă termorezistentă albă

Hansa BHGW63111035 este o plită modernă şi elegantă din sticlă de culoare albă, provenită din gama aparatelor de bucătărie de tip încorporabile. Impresionează atât prin design, cât şi prin preţ de achiziţie şi funcţionalitate. Aspectul distins o integrează excelent în orice stil şi circumstanţă.

Ei bine, reprezintă un produs cu alimentare cu gaz şi cu aprindere electronică de la buton. Este prevăzută cu 4 zone diferite pentru gătit, precum şi cu mod de siguranţă inclus.

Acest model BHGW63111035 este disponibil şi online, în stocul de aparate electrocasnice eMag, la numai 549 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, se prezintă neaşteptat de bine, totul datorându-se construcţiei sale ultra-moderne din sticlă termorezistentă de culoare albă. Cât despre detaliile tehnice, măsoară standard 4 x 60 x 51 (IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 10kg.

Aceeşi variantă modernă şi accesibilă poate fi procurată şi din magazinele Flanco, evoMag şi CEL.

Imagini cu Hansa BHGW63111035:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, noua plită de la Hansa deţine 4 zone de gătit: una mică, două normale şi una mare.

Acestea sunt poziţionate în felul următor: arzătorul mic în partea din dreapta-faţă, cele două arzătoare normale în partea din stânga şi dreapta-spate, iar arzătorul mare în partea din stânga-faţă. Deasupra acestora sunt poziţionate două grătare calitative din fontă, capabil să ofere o bună susţinere vaselor de gătit. Este de menţionat faptul că sunt extrem de uşor de curăţat.

Ca şi putere, în total cele 4 zone de gătit dezvoltă 7.4kW. Arzătorul cel mic este de 1kW, cel mare, respectiv WoK este de 2.8kW, iar cele normale de câte 1.8kW fiecare.

Arzătorul cel mare, supranumit şi arzătorul WoK, reprezintă o funcţie specială şi utilă în bucătărie. Acesta extinde gama opţiunilor de gătit, flacăra acestuia fiind triplă, ideală pentru vasele de dimensiuni mari.

Aprinderea automată este reprezentată de către un sistem electric încorporat. Acesta necesită doar rotirea butonului specific arzătorului dorit.

Modul de siguranţă are la bază o supapă, ce întrerupe instant alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie:

În concluzie, Hansa BHGW63111035 este o plită încorporabilă din sticlă termorezistentă de culoare albă, alimentată cu gaz şi cu aprindere electrică a celor 4 zone de gătit.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Sticlă albă
  • Aprindere electrică
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.