Hansa BHGW63100020 – plită încorporabilă rustică, cu 4 arzătoare

Hansa BHGW63100020 reprezintă o plită încorporabilă retro, un produsul electrocasnic rustic capabil să se integreze fără probleme în orice stil de amenajare de bucătărie. Acest stil retro aduce un plus de rafinament şi de eleganţă bucătăriei, mai ales dacă aceasta formează un pachet cu cuptorul încorporabil rustic Hansa BOEW68120090.

Alimentarea acesteia se face cu gaz, fiind prevăzută cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite. Aprinderea arzătoarelor se face de tip electric, sistemul de aprindere fiind integrat în buton. Panoul de control, format din 4 butoane cu aprindere integrată, este situat în partea laterală din dreapta plitei.

Datorită faptului că sursa de alimentare prezintă un nivel superior de periculozitate, aceasta vine prevăzută cu sistem de siguranţă a flăcării.

Acest model BHGW63100020 este disponibil online în stocul celor de la eMag, la numai 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic se prezintă neaşteptat de bine, graţie finisajelor şi trăsăturilor retro. Este realizată integral din inox, pe un fond de culoare bej. Cântăreşte aproximativ 12kg şi măsoară standard 4 x 58 x 51(IxLxA) cm, dimensiunile încorporării fiind de 56 x 48 cm.

Noul model retro poate fi achiziţionat online şi din magazinele Flanco, evoMag şi Cel.

Imagini cu Hansa BHGW63100020 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, după cum spuneam şi ceva mai sus, noua plită de la Hansa este prevăzută cu 4 arzătoare: 1 mare, 1 mic şi 2 normale. Cele 4 sunt de dimensiuni diferite, fiecare furnizând o putere diferită. Puterea arzătorului mic este de 1kW, puterea arzătorului mare este de 2.6kW, iar puterea arzătoarelor normale este de 1.65kW fiecare.

Ca şi poziţionare, cel mare este situat în partea din stânga-faţă, cel mic în partea din dreapta-faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta-spate.

În privinţa dimensiunilor acestora, cel mare măsoară 9cm, cel mic 4cm, iar cele normale câte 6.5cm fiecare. Deasupra acestora, este poziţionat un grătar emailat foarte rezistent şi durabil, ce asigură o stabilitate excelentă tuturor vaselor de gătit.

Aşa cum am spus, aprinderea este de tip electrică, dar şi automată. Plitele de generaţie nouă, precum şi modelul de faţă, sunt prevăzute cu sistem de aprindere electric încorporat în buton. Trebuie doar acţionat butonul destinat arzătorului dorit, prin apăsare şi rotire.

Sistemul de siguranţă al flăcării, deţine o supapă de siguranţă ce întrerupe instantaneu alimentarea cu gaz, în cazul stingerii flăcării în mod accidental.

Concluzie :

În concluzie, Hansa BHGW63100020 reprezintă o plită electrică încorporabilă din seria retro. Este un produs accesibil de bucătărie, capabil să se integreze excelent în orice stil, oferind rezultate neaşteptat de bune.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de siguranță
  • Aprindere electrică
  • Alimentare cu gaz
  • Modernă
Contra:
  • Fără arzător WoK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.