HANSA BHGI63112035 – plită încorporabilă din sticlă vitroceramică pe gaz, cu aprindere electrică

Dacă te-ai hotărât să îţi achiziţionezi o plită încorporabilă modernă şi eficientă, pe care să nu cheltuieşti foarte mulţi bani, atunci mai mult ca sigur noul model de la Hansa ţi se va potrivi excelent.

HANSA BHGI63112035 reprezintă o soluţie accesibilă de plită încorporabilă cu alimentare pe gaz, având aprindere electrică. Modelul de faţă se regăseşte printre cele mai avantajoase modele de acest tip, datorită preţului de achiziţie accesibil. Deţine 4 arzătoare alimentate cu gaz, de diferite dimensiuni, ce dezvoltă diferite puteri. Panoul de control este poziţionat frontal, având la bază 4 butoane distinse.

Aşa cum spuneam, este o plită foarte avantajoasă, cu un raport favorabil dintre calitate-preţ. Este comercializată de către cei de la eMag la preţul excelent de 659 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, se face evidenţiată printr-un design futurist, conferit de către sticla vitroceramică neagră şi de către grătarele minimaliste din fontă. Este vorba despre o sticlă calitativă, respectiv termorezistentă, ce o face potrivită perfect oricărui mobilier de bucătărie. Vis-a-vis de detaliile tehnice, cântăreşte în jur de 12.5kg şi măsoară standard 4 x 60 x 51(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită încorporabilă pe gaz o pun la dispoziţie şi cei de la evoMag, Flanco, Cel şi ClickShop.

Imagini cu HANSA BHGI63112035 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un lucru remarcabil, pe care îl deţine această plită încorporabilă, ar fi sistemul inteligent de siguranţă. Astfel, fiecare arzător în parte din cele 4, a fost dotat cu supape de siguranţă speciale, ce opreşte instant alimentarea cu gaz, în cazul unei stingeri accidentale.

Butoanele din panoul de control, sunt prevăzute cu câte un sistem de aprindere electrică cu scânteie.
Performanţele plitei constau în eficienţa celor 4 arzătoare, respectiv unul mic, unul mare şi două normale. Arzătorul mare, respectiv WoK, are o putere de 3.5kW, cel mic are o putere de 1kW, iar cele două normale au o putere de câte 1.8kW.

Din punct de vedere al avantajelor acestei plite, ar fi mai întâi de toate sticla termorezistentă de culoare neagră, pe care o întâlnim destul de rar la un preţ atât de accesibil. Pe lângă faptul că se prezintă ireproşabil, se curaţă extrem de uşor şi de rapid. Un alt plus este reprezentat de faptul că acceptă şi montare la butelie, de exemplu în cazul celor de din mediul rural.

Un lucru pe care l-aş considera un minus, ar fi grătarele din fontă, ce nu asigură o stabilitate foarte mare vaselor de gătit.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, HANSA BHGI63112035 este o plită încorporabilă din sticlă termorezistentă, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, ideală oricărei bucătării moderne, oferind rezultate eficiente şi rapide.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Uşor de curăţat
  • Accesibilă
  • Din sticlă termorezistentă
Contra:
  • Stabilitate medie a vaselor de gătit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.