Hansa BHGI63112028 – plită încorporabilă din inox, cu aprindere electrică şi cu alimentare pe gaz

Hansa BHGI6311202 reprezintă o plită din inox elegantă şi modernă de tip încorporabilă, un aparat electrocasnic de bucătărie capabil să se integreze excelent în orice stil, oferind rezultate peste limita aşteptărilor.

Are la bază tehnologia de încălzire cu gaz, fiind una dintre cele mai populare şi accesibile surse de alimentare. Include 4 arzătoare de dimensiuni diferete, ce se aprind electric de la buton. Fiind un produs de ultimă generaţie, se bucură de sistemul de siguranţă al flăcării, pentru o singuranţă cât mai mare.

Acest model BHGI6311202 se poate achiziţiona online din gama de produs electrocasnice eMag, cu doar 487 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic arată extrem de bine, construcţia integrală din inox purtând finisaje şi elemente foarte bine definite. În privinţa detaliilor tehnice, măsoară standard 4 x 56 x 48 (IxLxA) cm şi cântăreşte o greutate netă de 12kg (13kg brut).

Modelul de faţă este disponibil online şi în ofertele celor de la CEL şi evoMag.

Imagini cu Hansa BHGI63112028 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Puţini ştiu că aceste noi modele de plite încorporabile de la Hansa beneficiază de sistemul Eco-Gaz. Acest sistem are rolul de a economisi cu până la 12% din capacitatea de gaz furnizat.

Poziţionarea celor 4 arzătoare este realizată astfel: arzătorul cel mic de 4cm este proiectat în partea din dreapta-faţă, cel mare de 9cm, respectiv WoK, în partea din stânga-faţă, iar cele două normale de câte 6.5cm fiecare, în strângă şi dreapta-spate.

Deasupra acestor arzătoare sunt poziţionate două gratere din fontă, capabile să ofere o stabilitate extrem de bună vaselor de gătit.

Arzătorul cel mare, respectiv WoK, are rolul de a furniza o putere mai mare, cu o flacăra triplă, fiind mai mult de cât ideal wok-urilor sau vaselor de dimensiuni mari.

Pentru a preveni eventualele accidente neplăcute, modelul de faţă este prevăzut cu sistemul de control al gazului, funcţie ce opreşte automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Presupusul panou de control, format din 4 butoane pentru fiecare arzător în parte, este situat în partea laterală a plitei. De aici, se pot aprinde arzătoarele foarte simplu şi rapid, doar prin apăsarea şi rotirea butonului.

Bineînţeles, această plită este ideală şi pentru cei care nu beneficiază de aliemntare curentă cu gaz, putând fiind alimentată şi de la butelie, beneficiind de duze pentru GPL.

Concluzie :

În concluzie, Hansa BHGI6311202 este o plită din inox de tip încorporabilă, alimentată cu gaz şi cu aprindere electrică, ideală oricărui stil de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.