Hansa BHGI63111035 – plită încorporabilă din inox, cu sistem de siguranţă

Hansa BHGI63111035 reprezintă un alt model convenabil de plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz. Este un aparat electrocasnic avantajos de bucătărie, un model clasic, remarcat prin fiabilitate şi accesibilitate.

Este prevăzută cu 4 arzătoare de diferite dimensiuni, ce au aprindere electrică integrată, de la buton. Fiind o plită de generaţie recentă, alimentată cu o sursă periculoasă, beneficiază de sistem de siguranţă al flăcărilor.

Acest model BHGI63111035 este de curând comercializat online şi de către eMag, la preţul avantajos de 549 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, se bucură de o construcţie atrăgătoare, integrală din inox. Datorită acesteia, se va integra fără probleme în stilul oricărei amenajări de bucătărie. Tehnic privind, are o greutate de aproximativ 11.8kg şi măsoară standard 4 x 59 x 52 (IxLxA) cm.

Aceeaşi plită din inox este disponibilă online şi în magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu Hansa BHGI63111035 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, aşa cum am spus, nouă plită încorporabilă de la Hansa, este prevăzută cu 4 arzătoare. Acestea sunt de dimensiuni diferite, poziţionate astfel: cel mare, respectiv WoK, în stânga-spate, cel mic în stânga-faţă, iar cele două normale în dreapta faţă-spate.

Deasupra acestora sunt proiectate două grătare solide din fontă, capabile să oferă o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

În partea frontală a plitei, sunt prevăzute cele 4 butoane de control ale arzătoarelor, împreună cu sigla brand-ului. De aici, se pot aprinde extrem de uşor şi de rapid arzătoarele, doar printr-o simplă apăsare şi rotire. Este de reţinut faptul că toate cele 4 butoane beneficiază de protecţie termică.

Sistemul de siguranţă al flăcării are rolul de a monitoriza fiecare flacără în parte. În cazul stingerii accidentale a acestora, acest dispozitiv de siguranţă întrerupe automat alimentarea cu gaz.

Concluzie :

Concluzionând, Hansa BHGI63111035 reprezintă o plită încorporabilă din inox, alimentată cu gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Este un model recent, accesibil şi modern, capabil să ofere rezultate foarte bune.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Mod de siguranţă
  • Alimentare electrică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.