Hansa BHGI63110035 – plită încorporabilă din inox, ieftină şi modernă

Hansa BHGI63110035 este o altă plită încorporabilă de buget, extrem de uşor de integrat în stilul oricărei bucătării. Reprezintă un model accesibil, ce reuşeşte să atragă atenţia în mod special prin design-ul său modern şi inox.

Ei bine, discutăm despre un model cu alimentare pe gaz, ce deţine 4 arzătoare cu aprindere electrică de la buton. Fiind o variantă de generaţie recentă, se bucură şi de sistemul de siguranţă integrat al flăcării.

Acest model BHGI63110035 poate fi achiziţionat şi de la eMag, fiind prezent la preţul online de numai 349 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie elegantă şi modernă din inox. Este pe cât se poate de uşor integrat în orice stil, aducând totodată şi un plus de rafinament. Tehnic vorbind, măsoară standard 4 x 59 x 52 (IxLxA) cm şi cântăreşte aproximativ 11.6kg.

Acealasi model accesibil poate fi achiziţionat şi din magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu  Hansa BHGI63110035:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum am spus, această plită Hansa este prevăzută cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite: unul mic, unul mare şi două normale. Arzătorul cel mic măsoară 4cm în diametru, cel mare 9cm, iar cele două normale 6.5cm fiecare.

Ca şi poziţionare, acestea vin proiectate astfel: arzătorul mic în partea din stânga faţă, arzătorul mare în partea din stânga spate, iar cele două arzătoare normale în partea din dreapta faţă şi spate.

Deasupra celor patru zone de gătit vin ataşate două grătare rezistente din fontă. Datorită construcţiei acestora, vor garanta o bună stabilitate tututor vaselor de gătit.

Aprinderea arzătoarelor se face de la buton, fiecare în parte benefiiciind de sistem de aprindere electrică. Butoanele cu protecţie termică sunt prevăzute în partea frontală a plitei, împreună cu sigla brand-ului Hansa.

Dispozitivul de siguranţă al arzătoarelor presupune oprirea automată a alimentării cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie:

În concluzie, Hansa BHGI63110035 este o plită încorporabilă din inox, alimentată cu gaz şi cu aprindere electrică, extrem de uşor de integrat în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Aprindere electrică
  • Inox
  • Ieftină
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.