Hansa BHGI63100018 – plită încorporabilă din inox, cu funcţie de siguranţă

Hansa BHGI63100018 reprezintă o plită încorporabilă din inox, un model accesibil alimentat cu gaz, aprinderea acesteia fiind de tip electrică. Se dovedeşte a fi un produs electrocasnic eficient, foarte uşor de integrat în stilul oricărei amenajări de bucătărie.

Include 4 arzătoare de dimensiuni diferite, acoperite cu două grătare emailate. Butoanele de comandă sunt prevăzute în partea dreaptă a plitei, fiind dotate cu aprindere integrată. Fiind o variantă de generaţie nouă, dispune şi de modul de siguranţă al flăcării.

Acest model BHGI63100018 poate fi procurat online şi din stocul celor de la eMag, cu doar 396 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, după cum observăm, este integral construită din inox. Acest lucru o face foarte uşor de integrat şi de asortat în orice tip de bucătărie. Privind tehnic, măsoară standard 4 x 58 x 50 (IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 10kg.

Modelul de faţă poate fi achiziţionat şi din magazinele evoMag şi Cel.

Imagini cu Hansa BHGI63100018:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, după cum spuneam şi mai sus, această plită Hansa deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite: unul mic, două normale şi unul mare.

Ca şi poziţionare, acestea sunt prevăzute astfel: cel mic în dreapta-faţă, cel mare în stânga-faţă, iar cele două normale în stânga şi dreapta-spate.

Deasupra celor 4 sunt proiectate două gratale emailate, capabile să acorde o bună stabilitate tuturor vaselor de gătit.

Ca şi putere, în total cele 4 dezvoltă maxim 5.6kW. Separat, puterea arzătorului mic este de 1kW, puterea arzătorului mare este de 2.8kW, iar puterea arzătoarelor normale este de câte 1.8kW fiecare.

În privinţa aprinderii arzătoarelor, aceasta beneficiază de aprindere automată electrică. Fiecare buton în parte deţine un sistem electric de aprindere integrat. În felul acesta, nu trebuie decât să acţionaţi butonul prin rotire, iar acesta se va aprinde instantaneu.

Sistemul de siguranţă este reprezentat de către o supapă ce întrerupe automat alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hansa BHGI63100018 este o plită încorporabilă integral din inox, accesibilă şi eficientă. Este capabilă să asigure un mod de gătit confortabil şi rapid, în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Aprindere electrică
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.