Hansa BHGI62018 – plită încorporabilă din inox, modernă şi accesibilă

Hansa BHGI62018 este o plită pe gaz modernă, provenită din categoria încorporabilelor de bucătărie. Este ideală atât din perspectiva performanţelor, cât şi din punct de vedere al aspectului modern. Se integrează perfect în orice stil, aducând totodată un plus de modernitate bucătăriei.

După cum spuneam se alimentează pe gaz, având în dotare 4 arzătoare cu aprindere electrică. Beneficiază de mod de siguranţă a flăcării, butoanele de control fiind proiectate în partea frontală a plitei.

Acest model BHGI62018 este comercializat de către magazinul online eMag, cu preţul de doar 379 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii estetice, după cum observăm deţine o construcţie modernă şi elegantă realizată din inox. Este de culoare argintie, măsoară standard 56 x 48 mm şi cântăreşte în jur de 6.5kg.

Aceeaşi variantă accesibilă se regăseşte şi în ofertele celor de la ClickShop, Flanco, CEL şi evoMag.

Imagini cu Hansa BHGI62018 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că alimentarea acestei plite se face cu gaz, unii privesc acest lucru ca pe un dezavantaj, însă situaţia este cu totul alta. Spun asta datorită modului de siguranţă ce opreşte automat alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării. În felul acesta, se previn orice fel de accidente neplăcute.

Cele patru arzătoare ale plitei sunt de diverite dimensiuni, astfel: unul mare poziţionat în partea din faţă în stânga, unul mic în partea din faţă în dreapta şi două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Deasupra acestoara se află un grătar ferm emailat, ce garantează o stabilitate foarte bună tuturor vaselor de gătit.

Se laudă cu aprindere automată, respectiv un sistem de aprindere electric al arzătoarelor. Trebuie doar decât să acţionaţi butonul prin rotire, iar arzătorul dorit se va aprinde instant.

Concluzie :

Concluzionând, Hansa BHGI62018 este o plită din inox pe gaz cu aprindere electrică, provenită din categoria încorporabilelor de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Din inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.