Hansa BHGI61139 – plită încorporabilă din inox, cu arzător WoK

Hansa BHGI61139 este o plită modernă din inox, provenită din gama aparatelor electrocasnice încorporabile de bucătărie. Impresionează printr-o construcţie calitativă din inox, fiind foarte uşor de integrat şi de asortat oricărui stil de amenajare.

Discutăm despre un model cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Deţine patru zone diferite pentru gătit, deasupra cărora sunt proiectate două grătare stabile din fontă. Dat fiind faptul că vorbim despre un produs de generaţie nouă, se bucură de sistemul de siguranţă a flăcării.

Acest model BHGI61139 este comercializat de către magazinul de specialitate eMag, la preţul accesibil online de doar 675 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm o construcţie elegantă şi calitativă din inox, foarte uşor de integrat în orice tip de bucătărie. În partea frontală a acesteia sunt poziţionate cele 4 butoane de control, precum şi sigla brand-ului Hansa.

Aceeaşi plită încorporabilă este disponibilă şi în magazinele online Flanco şi evoMag.

Imagini cu Hansa BHGI61139:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, este prevăzută cu 4 zone de gătit diferite: una mică, două normale şi una mare, respectiv WoK.

Ca şi poziţionare, arzătorul cel mic este proiectat în partea din stânga faţă, arzătorul cel mare (WoK) este proiectat în partea din dreapta faţă, iar cele două arzătoare normale sunt proiectate în partea din stânga şi dreapta spate.

Deasupra celor 4 arzătoare sunt poziţionate două grătare stabile din fontă. Aceste grătare robuste sunt extrem de stabile chiar şi pentru vasele de dimensiuni mai mari.

Arzătorul cel mare, respectiv WoK reprezintă o funcţie specială ce sporeşte modul de gătit, flacăra acestuia fiind trilpă. Se dovedeşte a fi ideal pentru vasele de dimensiuni mai mari, precum şi pentru WoK-uri.

Aprinderea celor 4 arzătoare este de tip automată, de la buton. Fiecare buton în parte este prevăzut cu un sistem electric de aprindere integrat. Trebuie doar acţionat butonul corespunzător, iar arzătorul se va aprinde instant.

Mulţumită sistemului de siguranţă a flăcării, procesul de gătit se va desfăşura mereu în siguranţă. Acesta are la bază o supapă de siguranţă ce întrerupe automat alimentarea cu gaz, doar în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie:

Concluzionând, Hansa BHGI61139 reprezintă o plită modernă din inox de tip încorporabilă, capabilă să se integreze excelent în orice stil de amenajare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Aprindere electrică integrată
  • Arzător WoK
  • Inox
  • Modernă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.