Hansa BHCI65123030 – plită vitroceramică cu ramă din inox, cu alimentare electrică

Hansa BHCI6512303 provine din gama produselor electrocasnice de bucătărie, de tip încorporabile, cu alimentare electrică. Respectiv este o plită vitroceramică modernă, accesibilă ca şi preţ, ce se integrează perfect în orice stil de bucătărie.

Este un model de 6000W putere, se alimentează electric, deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, mod de siguranţă şi panou de control, cu butoane poziţionate lateral.

Acest model încorporabil BHCI6512303 este disponibil în oferta magazinului de specialitate eMag, la preţul de doar 549 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, după cum observăm este integral realizată din sticlă vitroceramică de culoare neagră, extrem de modernă şi de elegantă, ce aduce un plus de rafinament bucătăriei. Dimensiunile standard măsoară 5.5 x 57.5 x 50.5(IxLxA) cm, greutatea acesteia fiind de 11kg brut şi 10kg net.

Aceeaşi plită vitroceramică se regăseşte şi în stocul magazinelor online CEL şi evoMag.

Imagini cu Hansa BHCI65123030 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este de specificat faptul că toate plitele vitroceramice ale brand-ului Hansa sunt concepute fără utilizarea metalelor grele sau utilizarea de arsenic. Lucrul acesta se datorează Schott, ce a patentat şi dezvoltat acest proces inovator de producţie.

După cum spuneam şi mai sus, Hansa BHCI6512303 este proiectată cu patru arzătoare, respectiv două normale şi două mici. Puterea dezvoltată de către arzătoarele mici este de 1.2kW fiecare, pe când puterea dezvoltată de către arzătoarele normale este de 1.8kW fiecare.

Benficiază de indicator pentru căldură reziduală, de protecţie la supra-încălzire şi de funcţia Child-Lock, ce blochează panoul de control pentru a preveni accesul celor mici.

Se poate controla extrem de uşor din panoul de comandă poziţionat în partea laterală, ce deţine 4 butoane, câte unul pentru fiecare arzător.

Suportul vitroceramic este inclus într-o ramă modernă din inox, lucru ce aduce un plus de modernitate, dar şi un plus de durabilitate în timp.

Concluzie :

În concluzie, Hansa BHCI6512303 este o plită vitroceramică de 6000W putere, foarte modernă, eficientă şi accesibilă, ideală în orice bucătărie modernă. Este capabil să atingă performanţe superioare la gătit, garantând astfel rezultate excelente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare electrică
  • Ramă din inox
  • Vitroceramică
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.