Hansa BHC63508 – plită încorporabilă cu alimentare electrică, cu sistem de funcţionare vitroceramic

Hansa BHC63508 este o plită încorporabilă cu alimentare electrică, ce se laudă cu un raport foarte bun dintre calitate şi preţ, fiind un produs electrocasnic ultra modern, ce îmbină perfect plăcutul cu utilul.

Reprezintă un model de 6900W putere, ce are la bază sistemul de funcţionare vitroceramic. Acest sistem este reprezentat de o construcţie din ceramică, ce deţine un element de producere a căldurii (în cele mai multe cazuri cu halogen).

Ca şi preţ, aş spune că se află printre cele mai avantajoase produse de acest fel, astfel se poate achiziţiona din stocul celor de la eMag cu preţul de oferta de 870 de lei (vezi preţ actualizat).

Se face evidenţiată printr-o construcţie din sticlă ultra modernă, de culoare neagră, ce conferă o modernitate excepţională. Ca şi dimensiuni standard, măsoară 4.8 x 57.6 x 50.1(IxLxA) cm, astfel nu va ocupă foarte mult din spaţiul bucătăriei.

Imagini cu Hansa BHC63508 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un aparat electrocasnic cu 4 arzătoare, alimentate cu energie electrică. Sunt arzătoare de diferite dimensiuni, ce dezvoltă diferite puteri.

Puterile acestora sunt cuprinse între 0.75 – 21kW, puteri obişnuite, pentru acţiunile culinare de zi cu zi. Ei bine, deţine un arzător mare ce dezvoltă o putere de până la 2.1kW, un arzător mic cu o putere de până la 1.2kW şi două arzătoare normale ce dezvoltă o putere de până la 1.7kW.

Principalul avantaj al plitei din vitroceramică, ar fi că oferă o siguranţă ridicată, datorită faptului că nu funcţionează pe baza unei resurse inflamabile, precum este gazul. Totodată, deţine control cu taste touch screen, alături de care îi stă un sistem inteligent de protecţie al celor mici. Acest sistem de protecţie blochează controlul panoului de comandă, astfel riscul accidentelor este minim.

O funcţie foarte interesantă, ce este la mare căutare de către majoritatea, este timer-ul. Acesta te atenţionează când timpul de preparare setat a expirat, astfel previne arderea alimentului.

În privinţa igienizării, această construcţie din sticlă neagră este extrem de uşor de curăţat, ba chiar mai uşor decât cele din inox, asta datorită construcţiei sale perfect netede.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Hansa BHC63508 este o plită încorporabilă electrică, din vitroceramică, ce prezintă un aspect ultra modern, fiind o variantă accesibilă şi foarte eficientă în privinţa utilizării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare electrică
  • Din vitroceramică
  • 4 arzătoare
  • Touch screen
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.