Hansa AWN610D – maşină de spălat rufe ieftină din clasa A+, performantă şi economică

Hansa AWN610D se pare a fi una dintre cele mai avantajoase maşini de spălat rufe cu încărcare frontală, atât din punct de vedere al costului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al performanţelor. Impresionează printr-un design clasic, dar modern, foarte uşor de integrat în spaţiul oricărei locuinţe.

Ei bine, discutăm despre un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 6kg. Are o viteză de centrifugare de 1000rpm, 15 programe de spălare şi un afişaj distins de tip LCD. Acest ecran afişează informaţii despre setările şi etapele ciclului de spălare în curs.

În ciuda atâtor funcţii şi sisteme, acest model AWN610D se poate achiziţiona online de la eMag, cu numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic se aseamănă destul de mult cu restul modelelor din aceeaşi categorie, carcasa calitativă fiind una de culoare albă. Măsoară standard 84.5 x 59.7 x 52.7 (IxLxA) cm, cântăreşte în jur de 68.5kg, volumul tamburului fiind de 47l. Hubloul măsoară un diametru de 44cm, deschiderea acestuia făcându-se la 120 de grade.

Imagini cu Hansa AWN610D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, consumul de curent electric înregistrat este de numai 1.02kWh/ciclu de spălare. Tot la capitolul consum, însă de această dată la cel de apă, madia anuală înregistrată este de 10.560l.

Pot spune că este un aparat destul de silenţios, astfel nivelul de zgomot la spălare este de maxim 58db, iar cel la centrifugare de maxim 77db.

După cum bine spuneam ceva mai sus, avem de-a face cu un model prevăzut cu 15 programe de spălare. Printre cele mai des întâlnite programe, regăsim câteva speciale, precum: programul pentru tricouri, programulul spălare manuală, programul uşor de călcat, programul Mix, programul Sport şamd.

Pe partea de sisteme şi funcţii speciale, se laudă cu sistemul de detectare al spumei, cu sistemul de siguranţă împotriva copiilor, cu funcţia de programare întârziată, precum şi cu funcţia de selectare a centrifugării.

Sistemul de detectare al spumei deţine o serie de senzori amplasaţi la interior, cu rolul de a optimiza modul de funcţionare al maşinii, odată ce nivelul de spumă optim este atins.

Sistemul de siguranţă pentru copii are rolul de a bloca automat panoul de control, pe toată perioada funcţionarii.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Hansa AWN610D reprezintă o maşină de spălat rufe ieftină, avantajoasă şi economică. Impresionează atât cu rezultate bune la spălare/centrifugare, cât şi cu un consum favorabil de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • A+
  • Performantă şi modernă
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.