Haier HBM-686SWD – aparat frigorific din inox, cu dispenser de apă

Haier HBM-686SWD este un produs frigorific de generaţie nouă, respectiv o combină frigorifică performantă şi încăpătoare. Reprezintă un model complet din toate punctele de vedere, purtând un design modern şi elegant, uşor de integrat în orice stil de bucătărie.

Se încadrează în clasa A+ de eficienţă energetică, având un volum net total de 309l. În privinţa compartimentării, în partea de sus se află frigiderul de 220l, iar în partea de jos congelatorul de 89l. Pe uşa frigiderul este proiectat şi un dispenser de apă, ideal pe toată perioada verii.

Acest model HBM-686SWD este comercializat de către magazinul online de specialitate eMag, cu preţul de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Surprinde plăcut printr-o construcţie elegantă şi modernă din inox, potrivită perfect oricărei bucătării. Poartă culoarea inoxului, are o greutate de 58kg şi măsoară standard 185 x 60 x 60 (IxLxA) cm. Este de subliniat faptul că este prevăzută cu uşi reversibile, lucru ce oferă posibilitatea montării acestora pe ambele părţi.

Acelaşi aparat frigorific avantajos poate fi achiziţionat online şi în ofertele celor de la evoMag şi Cel.

Imagini cu Haier HBM-686SWD 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Nouă combină frigorifică de la Haier este încadrată de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Datorită acestei încadrări favorabile, consumul energectic înregistrat este de numai 273kWh/an.

Aşa cum am spus, în partea superioară vine poziţionat frigiderul, având un volum net de 220l. Vine alcătuit din 4 rafturi din sticlă securizată, dintr-un compartiment gen lădiţă, special pentru fructe şi legume, precum şi din 3 suporturi din plastic, poziţionate pe uşă.

În partea inferioară găsim congelatorul de 89l, prevăzut cu 3 compartimente generoase, de tip lădiţe. Acesta dispune de o capacitate de congelare de până la 4kg/24h.

Este de specificat faptul, că întreg aparatul beneficiază de sistem de dezgheţare automat. În privinţa răcirii, se laudă cu sistemul automat Full No Frost.

Iluminarea interioară este pe LED-uri, clasa climatică este ST, agentul termic este R600a, deţine un singur compresor, nivelul zgomotului înregistrat fiind de maxim 42db.

Deţine sistem antibacterian, lucru ce garantează o depozitare optimă alimentelor, păstrându-şi starea intactă de prospeţime.

Concluzie :

Concluzionând, Haier HBM-686SWD este o combină frigorifică din inox, echipată cu dispenser de apă, precum şi cu sisteme de răcire şi de dezgheţare automate. Este capabilă să garanteze o depozitare optimă tuturor alimentelor de la interior, pe o perioadă de timp îndelungată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Accesibil
  • Dispenser de apă
  • Sistem de răcire frigider NO FROST
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.