Haier HBM-446W – combină frigorifică decentă şi accesibilă, din clasa A+

Haier HBM-446W reprezintă un nou produs electrocasnic din categoria aparatelor frigorifice de bucătărie. Este mai exact o combină frigorifică decentă, accesibilă şi eficientă, capabilă să asigure un mediu optim tuturor alimentelor depozitate la interior.

Ei bine, vorbim despre un model din clasa A+, ce are un volum net total de 140l. Din acesta, 89l sunt ai frigiderului, iar restul de 51l ai congelatorului.

Acest model HBM-446W este comercializat online şi de către magazinul de specialitate eMag, cu doar 1.039 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, remarcăm o construcţie clasică de culoare albă, foarte uşor de integrat în stilul oricărei bucătării. Uşile beneficiază de sistem reversibil, având menerele poziţionate vertical. Deţine iluminare interioară, cântăreşte aproximativ 38kg şi măsoară standard 145 x 48 x 53 (I x L x A) cm.

Aceeaşi combină frigorifică este disponibilă şi în magazinul Flanco.

Imagini cu Haier HBM-446W: 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat-o în clasa energetică A+, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 193kWh/an. În privinţa alimentării, necesită 220-240 V / 50 Hz.

Ca şi poziţionare, frigiderul vine proiectat în partea de sus a combinei, iar congelatorul în cea de jos.

Frigiderul cu capacitatea de 89l, are sistem de răcire De Frost şi este prevăzut cu 3 compartimente încăpătoare, separate prin rafturi din sticlă securizată, cu 3 suporturi din plastic transparente ataşate pe uşă şi cu un compartiment generos transparent pentru fructe-legume.

Congelatorul cu capacitatea de 51l, beneficiază de 3 comapartimente transparente încăpătoare, de tip lădiţă. În privinţa volumului de congelare, are o capacitate de 2kg/24h.

Ar mai fi de menţionat că vine echipată doar cu un singur compresor, că are clasă climatică ST şi că nivelul zgomotului la utilizare înregistrează maxim 42dB(A).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Haier HBM-446W reprezintă o combină frigorifică decentă şi modernă, comercializată cu un cost de achiziţie apreciabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Sistem de răcire De Frost
  • Modernă
  • Ieftină
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.