Haier DW12-T1347 – aparat electrocasnic avantajos, cu rezultate bune la spălarea vaselor

Haier DW12-T1347 reprezintă o maşină de spălat vase eficientă, concepută după ultimele generaţii şi tehnologii actuale. Este un aparat electrocasnic compact de culoare albă, ce se integrează excelent în stilul de amenajare al oricărei bucătării.

Avem de-a face cu un aparat din clasa A+ de eficienţă energetică, ce are o capacitate de încărcare pentru 12 seturi. Este prevăzută cu 6 programe de spălare, 3 nivele de temperatură, precum şi cu un modern afişaj LED cu control mecanic.

Acest model DW12-T1347 poate fi achiziţionat online şi din magazinul de specialitate eMag cu doar 1.129 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect nu sunt foarte mult de specificat, dat fiind faptul că este în totalitate de culoare albă. În partea frontală este prevăzut panoul de control şi brand-ul producătorului, de unde se poate controla rapid şi uşor aparatul.

În privinţa datelor tehnice, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 46kg şi că măsoară standard 84.5 x 59.6 x 59.8 (IxLxA) cm. Cât despre zgomotul produs la utilizare, nivelul maxim înregistrat este de 47dB(A).

Imagini cu Haier DW12-T1347:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei în domeniu au încadrat această maşină de spălat vase Haier în clasa energetică A+. Astfel, consumul energetic înregistrat anual este de doar 285kW, iar cel de apă anual de numai 3360l.

După cum spuneam mai sus produsul de faţă este echipat cu 6 programe pre-configurate de spălare: programul Intensiv la 65°C, programul Rapid la 40°C (30 min), programul Bio/Eco la 50°C, programul Prespălare, programul Delicat la 40°C şi programul Super la 65°C (50 min).

Ca şi extra-opţiuni ale programelor, ar fi de enumerat opţiunea de încărcare la jumătate, opţiunea de clătire cu apă rece, funcţia de programare întârziată (1-24h) şi cele 3 nivele de temperatură (40°C/ 50°C/65°C).

Cât despre funcţiile speciale, beneficiază de indicator pentru timp rams, de indicator pentru sare, de protecţie pentru inundaţie, de siguranţă pentru cei mici, de siguranţă pentru preaplin şi de siguranţă anti-scurgere.

Odată cu această maşină vor veni şi următoarele accesorii: un coş pentru tacâmuri şi un compartiment pentru detergentul lichid.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Haier DW12-T1347 reprezintă o maşină de spălat vase inteligentă, economică şi eficientă, cu capacitatea de a obţine rezultate excepţionale la spălarea vaselei.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 6 programe
  • A+
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.