Haier DW10-T1449 – maşină de spălat vase independentă din clasa A+

Haier DW10-T1449 este un model independent de maşină de spălat vase cu control mecanic, comercializat la un preţ de achiziţie competitiv. Cu siguranţă se clasifică printre cele mai accesibile astfel de produse electrocasnice de bucătărie, cu capacitatea de a garanta rezultate excelente în orice situaţie.

Avem de-a face cu un aparat modern din clasa A+, ce are o capacitate de încărcare pentru aproximativ 10 seturi.Vine prevăzut cu numeroase sisteme şi opţiuni inteligente, precum şi cu 7 programe de spălare, statusul acestora fiind afişat pe ecranul modern LED din partea frontală.

Acest model DW10-T1449 poate fi procurat din oferta magazinului online eMag cu preţul excelent de doar 1.289 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, nu sunt foarte mult de menţionat, dat fiind faptul că vorbim despre un model clasic. Prezintă detalii şi finisaje perfect definite, totul fiind pe un fond de culoare albă. Tehnic vorbind, măsoară standard 84.5 x 45 x 59.8 (IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 40kg.

Imagini cu Haier DW10-T1449:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, mulţumită faptului că este încadrată în clasa energetică A+, consumul de energetic înregistrat anual este de 237kW. Cât despre consumul de apă înregistrat, media anuală este de aproximativ 3640l.

Ei bine, după cum spuneam şi mai sus se bucură de o listă cu 7 programe de spălare eficiente şi economice, precum: programul Prespălare (15 minute), programul Bio/Eco la 50°C (172 minute), programul Super 50’ la 65°C, programul Delicate (74 minute), programul Scurt la 40°C (30 minute), programul Intensiv la 65°C (114 minute) şi programul Igienizare la 70°C (124 minute).

Ca şi opţiuni extra la aceste programe ar fi de menţionat cele 4 nivele de temperatură, opţiunea de programare întârziată şi opţiunea de încărcare la jumătate.

Deţine funcţia de siguranţă pentru cei mici, indicator pentru sare, compartiment pentru detergent lichid, precum şi funcţia de afişare a timpului de spălare rămas.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Haier DW10-T1449 este un aparat electrocasnic independent de bucătărie din clasa A+. Se lauda cu capacitatea de a garanta cele mai bune rezultate, indiferent de gradul de murdărie al veselei.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 7 programe
  • A+
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.