Haier AS12TA2HRA/1U12BE8ERA Inverter – sistem de AC performant şi silenţios, cu 12.000 BTU/h

Haier AS12TA2HRA/1U12BE8ERA Inverter reprezintă un model convenabil de aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, un produs fabricat în China, capabil să obţină performanţe în climatizare apreciabile, într-un mod economic, indiferent de mediu exterior.

Este foarte generos în privinţa capacităţii de răcire/încălzire, fiind o variantă 12.000 BTU/h. Se încadrează în clasa energetică A+ şi A++, fiind dotat cu filtru de praf şi de antimucegai, având 4 trepte de ventilare şi control din telecomandă.

Acest model AS12TA2HRA/1U12BE8ERA Inverter se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag, cu preţul avantajos de 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, modelul de faţă reuşeşte să iasă din tiparul clasic, purtând o construcţie modernă şi elegantă, întreg sistemul de climatizare fiind de culoare albă. Partea interioară cântăreşte 9kg şi măsoară standard 820 x 195 x 280mm, iar cea exterioară cântăreşte 28.6kg şi măsoară standard 780 x 245 x 540mm.

Acelaşi produs de climatizare cu Inverter este disponibil şi la evoMag.

Imagini cu Haier AS12TA2HRA/1U12BE8ERA Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia Inverter de la aparatele de AC este una de apreciat, datorită faptului că reuşeşte să ofere performanţe înalte, cu un consum enegetic scăzut. Mai mult decât atât, garantează şi o funcţionalitate ultra silenţioasă, indiferent de modul setat.

Specialiştii au încadrat produsul de faţă în clasa de eficienţă energetică A+ în modul de încălzire, unde puterea consumată este de 1020W şi în clasa energetică A++ la răcire, unde puterea consumată este de 1120W.

După cum spuneam şi mai sus, se laudă cu o un mod de funcţionare foarte silenţios, astfel zgomotul produs de către unitatea interioară variază între 23-39db, iar cel produs de către unitatea exterioară ajunge la maxim 51db.

Funcţiile acestui sistem de climatizare sunt: funcţia de ventilare/încălzire, funcţia Auto Restart, funcţia de Dezgheţare automată, funcţia Jet Turbo, funcţia Timer, funcţia de dezumidificare, funcţia Auto, modul Sleep/Night, funcţia Inteligent Health Air, funcţia de memeorare a unghiului de baleiaj, funcţia Super Quiet, funcţia de autodiagnoză şi autoprotecţie, precum şi funcţia de răcire de până la -15 grade C.

Funcţia Auto Restart şi Timer-ul permit programarea pornirii/opririi automate a aparatului, cu funcţii presetate din timp.

Dezumidificarea este o funcţie inteligentă ce elimină eficient umiditatea din mediul ambiental.

Modul Sleep/Night asigură o funcţionare silenţioasă pe tot parcursul nopţii.

Funcţia de autodiagnoză şi autoprotecţie este capabilă să detecteze automat posibilele probleme de funcţionare ce abat aparatul din parametrii normali. În felul acesta vei şti clar care sunt problemele de funcţionare după codurile de eroare detectare de funcţie.

Autocurăţarea este o funcţie eficientă aparatului, datorită faptului că usucă foarte bine zona de emisie a aerului, lucru ce previne apariţia mucegaiului în timp.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Haier AS12TA2HRA/1U12BE8ERA Inverter este un sistem de AC cu tehnologie Inverter, capabil să obţină şi să menţină un mediu ambiental optim, într-un mod eficient, indiferent de vremea de afară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • Clasa A++
  • Eficient
  • Performant
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.