Grundig 49VLE840BH – Smart Tv 3D de 124cm, cu rezoluţie Full HD

Grundig 49VLE840BH aparţine ultimelor serii de televizoare smart de pe piaţa anului 2016, un device ultra modern ideal spaţiilor largi, graţie diagonalei generoase pe care o deţine. Se potriveşte perfect unui living sau unei sufragerii, conferind în acelaşi timp şi un aer elegant şi modern.

Desigur, îşi poate intra destul de uşor şi în rolul de monitor, în cazul în care îţi doreşti un conţinut mai calitativ din partea consolei de jocuri sau a PC-ului. Fie că este folosit drept televizor, fie drept monitor, în ambele situaţii garantează rezultate neaşteptat de bune.

Acest model recent 49VLE840BH este disponibil de curând şi în ofertele celor de la eMag, la preţul de achiziţie de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design impresionant, graţie finisajelor şi elementelor perfect definite, totul fiind pe un fond negru. Rama din jurul display-ului este pe cât se poate de subţire, lucru ce aduce un plus de eleganţă şi de rafinament. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard fără suport 1105 x 678 x 62.5(W x H x D) mm, iar cu suport 1105 x 706 x 235(W x H x D) mm.

Puterea de consum este apropiată de cea a unui bec clasic, fiind de doar 67W. Este de apreciat faptul că este compatibil Vesa 300 x 200mm, fapt ce oferă posibilitatea montării pe perete, pe un suport TV (achiziţionat separat).

Imagini cu Grundig 49VLE840BH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest televizor inteligent Grundig se laudă cu un ecran Direct LED cu o diagonală impresionantă de 124cm. Reprezintă un display de calitate înaltă, cu rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080p, cu o rată de aspect de 16:9, cu conversie din 2D în 3D, precum şi cu unghiuri de vizibilitate excelente.

Pe lângă aceste caracteristici, se laudă şi cu o serie diversificată de moduri presetate de imagine, ce îmbunătăţesc calitatea imaginilor reproduse, în funcţie de conţinut.

La capitolul audio, dăm peste un sistem stereo integrat, capabil să livreze un sunet clar, puternic şi nedistorsionat, cu o putere maximă de 20W (2 x 10W).

Nelipsitul Player multimedia integrat oferă posibilitatea redării conţinutului preferat, direct de pe diferite surse de memorie, precum unitate HDD, stick de memorie USB şamd.

Se bucură de Tuner digital (DVB-T/C) şi de Slot CI+, funcţii ce înlocuiesc decodorul extern sau mediabox-ului pentru a recepţiona transmisiile Tv (Digital sau HD).

Se prezintă foarte bine la capitolul conectivitate, astfel deţine două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o intrare Scart, Minijack căşti, o intrare PC, o ieşire audio digitală şi patru porturi HDMI.

Concluzie :

În concluzie, Grundig 49VLE840BH este un Smart TV 3D de 124cm, capabil să asigure o calitate video/audio ireproşabilă, totodată aducând şi un plus de rafinament încăperii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 124cm
  • Avantajos
  • Ultra-modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

2 thoughts on “Grundig 49VLE840BH – Smart Tv 3D de 124cm, cu rezoluţie Full HD

  1. Desigur ca pentru a viziona continut 3D, trebuie niste ochelari pasivi sau activi. Cu ce ochelari merge, ca nu-i totuna sa dai sute de lei pe ochelarii activi sau aproape gratis pe cei pasivi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.