Grundig 48VLE5520BG – televizor accesibil Full HD cu diagonala 121cm

Grundig 48VLE5520BG se pare a fi fratele mai mare al modelului 40VLE5520BG, tot un non Smart Tv din generaţie 2016, însă cu o nouă dimensiune de divertisment. Îşi face apariţia pe piaţă cu aceleaşi finisaje moderne şi elegante, precum şi cu aceleaşi specificaţii de bază.

Un plus semnificativ în faţă fratelui mai mic, ar fi reprezentat de către display-ul generos de 55” în diagonală. Acest lucru îl face potrivit încăperilor spaţioase, precum birourilor, living-urilor, sufrageriilor şamd.

Este un LED cu funcţie de monitor, ce poate fi conectat cu uşurinţă la consola video sau la PC, pentru a oferi un conţinut mult mai calitativ.

În ciuda display-ului generos pe care îl deţine, costul de achiziţie este pe cât se poate de avantajos. Astfel, este disponibil online la eMag la numai 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă un design impresionant, cu elemente şi detalii moderne, totul pe o nuanţă de negru lucios. Privind tehnic, are o putere de consum de 85W, cântăreşte în jur de 9.2kg şi măsoară standard 1085 x 652 x 75.5 (W x H x D) mm, respectiv 1085 x 682 x 220 (W x H x D) mm cu stativ.
Mulţumită compatibilităţii Vesa (400 x 200mm), dispozitivul de faţă poate fi amplasat şi perete, pe un suport Tv special.

Imagini cu Grundig 48VLE5520BG:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, noul televizor Grundig se laudă cu un ecran generos de tip Direct LED, ce măsoară o diagonală impresionantă de 121cm, respectiv 48”. Asigură unghiuri de vizibilitate excelente, un aspect de imagine de 16:9, precum şi o rezoluţie Full High Definition la 1920×1080 pix.

La capitolul audio, device-ul de faţă este prevăzut cu un sistem stereo integrat 2.0. Este un sistem calitativ, ce dezvoltă o putere maximă de 20W (RMS).

Ca şi conectivitate, se bucură de: intrare PC, ieşire audio digitală, S-Video, PC audio In, Slot CI+, USB 2.0 x 2, Scart, Minijack căşti, HDMI x 3, player multimedia integrat, redare video, Tuner digital şi intrare antenă.

Tuner-ul digital (DVB-T, DVB-C, DVB-S2) şi Slot-ul CI+ oferă posibilitatea recepţionării canalelor TV în format digital sau HD. În felul acesta, clasicul decodor extern sau mediabox-ul sunt înlocuite.

Funcţia de player media garantează reproducerea conţinutului multimedia dorit, direct de pe alte surse de memorie externe (Stick USB/HDD extern).

Concluzie :

În concluzie, Grundig 48VLE5520BG reprezintă un televizor modern fără funcţii şi tehnologii Smart, comercializat la un cost de achiziţie compatitiv.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.