Grundig 40VLE6520BH – televizor non Smart Full HD de 102cm în diagonală, din seria 2016

Grundig 40VLE6520BH se pare a fi un non Smart Tv accesibil şi modern, lansat de curând pe piaţa de nişă din România. Reprezintă un model LED de 102cm în diagonală, capabil să se integreze perfect în camerele spaţioase ale locuinţei tale. Garantează o funcţionalitate ireproşabilă, precum şi calităţi video/audio pe măsură.

Surprinde plăcut cu un design distins, ce conferă un aer elegant locului în care este amplasat. Pe lângă faptul că asigură un bun suport redării posturilor Tv şi conţinutului media, îşi poate intra la nevoie şi în rolul de monitor. Poate fi conectat cu uşurinţă că la PC sau la consola video, pentru a beneficiază de o imagine mai generoasă şi mai calitativă.

Deşi este un dispozitiv Smart din generaţia 2016, preţul de achiziţie este unul pe cât se poate de avantajos. Astfel, este deja comercializat online de către eMag, cu numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o construcţie interesantă pe o nuanţă de culoare neagră, ce se integrează excelent în orice stil de amenajare. Include compatibilitate Vesa de 200 x 200mm, fapt ce permite să fie amplasat pe perete, pe un suport Tv special.                                                                                                                                             Tehnic vorbind, are o putere de consum de numai 60W, cântăreşte în jur de 15kg şi măsoară standard 924 x 561 x 72.5 (W x H x D) mm, respectiv 924 x 590 x 220 (W x H x D) mm cu suport.

Imagini cu Grundig 40VLE6520BH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv Smart de la Grundig este prevăzut cu un display de tip Direct LED, ce măsoară o diagonală de 102cm, respectiv 40inch. Garantează o rată de aspect a imaginii de 16:09, precum şi o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080pix. Cât despre caracteristici superioare de imagine, dispune de: DCR Plus, Zoom, Cinema Mode şi Picture Mode.

La capitolul sunet, producătorul l-a echipat cu un sistem audio stereo 2.0, ce livrează o putere de până la 20W (2 x 10W).

Din punct de vedere al dotărilor de conectivitate, se laudă cu două intrări USB 2.0, cu patru porturi HDMI, cu o intrare PC (D-Sub 15 pini), cu o ieşire audio digitală optică, cu PC Audio In, cu S-Video, cu o intrare Scart, cu Slot CI+, Minijack căşti, cu redare video, cu Tuner digital, cu intrare antenă şi cu player multimedia.

Tuner-ul digital cu format DVB-T/C, împreună cu Slot-ul CI+, vor garanta receptarea posturilor Tv în format HD sau Digital. În felul acesta, nu va mai fi necesar clasicul decodor extern (mediabox).

Player-ul media integrat se pare a fi extrem de util la reproducerea conţinutului multimedia preferat, direct pe Stick de memorie USB sau de pe HDD extern.

Concluzie :

În concluzie, Grundig 40VLE6520BH reprezintă un non Smart Tv LED din 2016, un televizor Full HD cu diagonala de 102cm. Impresionează atât din punct de vedere estetic, cât şi tehnic, fiind capabil să garanteze calităţi video/audio excelente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.