Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L – un aparat de calitate înaltă, cu o capacitate de răcire şi de încălzire de 24.000 BTU

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este un aparat de aer condiţionat cu o capacitate de răcire mai mult decât generoasă, ce se bucură de o gama variată de funcţii şi numeroase tehnologii avansate.

Aşadar, vine echipat cu o capacitate de răcire şi de încălzire de 24.000 BTU, cu un compresor Inverter, cu control din telecomandă şi cu multe alte specificaţii, pe care le vom prezenta în acest review.

Preţul la care se comercializează un astfel de produs electrocasnic, este pe masura performanţelor şi al dotărilor de care da dovadă, astfel în cazul de faţă preţul este de 3.849 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi construcţie, vine alcătuit din două unităţi, una montată în interior şi una în exterior. Astfel, ambele unităţi sunt de culoare albă, unitatea interioară având o greutate de 15Kg şi măsurând 1007 x 315 x 219, iar unitatea exterioară măsurând numai 980 x 427 x 790.

Imagini cu Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulţumită compresorului de tip Inverter şi clasei A++ de eficienţă energetică, promite să asigure un consum energetic extrem de mic.

Ei bine, vine echipat cu 3 filtre speciale, alcătuite din 6 categorii de filtrare diferite, precum: filtru de ioni de argint, filtru catechin, filtru anti-bacterian, filtru chitin, filtru pentru compuşi organic şi formaldehidă şi filtru vitamina C. Cele 3 filtre sunt: filtru argintiu pentru înlăturarea mirosurilor de mâncare, de ţigară şi aşa mai departe, filtru verde pentru înlăturarea mirosurilor provenite de la diverşi compuşi organic şi filtru grena pentru înlăturarea mirosurilor chimice.

La nivel de funcţii, aşa cum am specificat ceva mai sus, pot fi controlate din telecomandă. Acestea sunt: funcţia de încălzire, funcţie de ventilare, funcţie de dezumidificare, funcţie auto restart, funcţia sleep/night şi funcţie auto.

Bucură-te mereu de un aer proaspăt, graţie spray-ului de odorizare şi de curăţare Wpro a aparatelor de aer condiţionat.

În concluzie, aparatul de aer condiţionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este un model performant, de calitate superioară, ce garantează şi menţine temperatura dorită.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 24.000 BTU
  • Clasa A++
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.