Gree GWH12QB-K3DNB8C – aparat de AC de 12.000 BTU/h cu Inverter

Gree GWH12QB-K3DNB8C reprezintă un sistem de aer condiţionat cu performanţe superioare de răcire şi încălzire, capabil să asigure un mediu ambiental optim pe spaţii generoase. Are la bază funcţii şi caracteristici necesare, ce îl fac pregătit pentru orice situaţie, indiferent de temperatura de afară.

Avem de-a face cu un model de 12.000 BTU/h la răcire şi încălzire, ce vine proiectat cu compresor Inverter. Are la bază filtru Catechin, patru trepte de ventilare, afişaj digital, control din telecomandă şi kit de instalare inclus, lucru ce scuteşte utilizatorul de alte cheltuieli suplimentare.

Este o variantă potrivită pentru spaţiile largi, datorită capacităţii generoase de modificare a temperaturii interioare.

Destul de avantajos ca şi cost de achiziţie, astfel se găseşte disponibil în stocul eMag la doar 1.548 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că prezintă un aspect clasic, ambele unităţii fiind de culoare albă. Tehnic vorbind, unitatea interioară măsoară standard 790 x 275 x 200mm şi cântăreşte 10kg, iar cea exterioară măsoară standard 842 x 596 x 320mm şi cântăreşte 31kg.

Imagini cu Gree GWH12QB-K3DNB8C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Inverter este o tehnologie avansată ce are ca şi scop principal de a modifica şi de a menţine temperatura interioară, într-un mod pe cât se poate de eficient, din punct de vedere energetic. Acest fapt se datorează pe deplin compresorului Inverter, ce funcţionează gradual, asta vis-a-vis de aparatele clasice cu compresor On/Off. În felul acesta, eficienţa este cu până la 30-40% mai ridicată, iar modul de utilizare ceva mai silenţios.

Interesant este faptul că modelul de faţă reuşeşte să atingă performanţe superioare cu un consum enegetic scăzut. Astfel, încadrarea acestuia variază de la clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire, unde puterea consumată înregistrează între 120-942-1500W, la clasa A++ la răcire unde puterea consumată înregistrează între 120-997-1400W.

Aşa cum am spus, odată cu eficienţa energetică, tehnologia Inverter asigură şi un mod de funcţionare mai silenţios. Aşadar, unitatea exterioară produce un zgomot de până la maxim 61db, pe când cea interioară de până la maxim 42db.

Funcţiile acestui aparat de aer condiţionat sunt numeroase, precum funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia de dezumidificare, funcţia auto restart, funcţia auto, Timer-ul şi modul Sleep/Night.

În ceea ce îl privesc filtrele, beneficiază de cele mai moderne şi eficiente tipuri, respectiv Catechin. Acestea sunt capabile să ţină deoparte alergenii şi bacteriile cu până la 90%, prevenind astfel problemele de sănătate, garantând un aer proaspăt şi purificat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Gree GWH12QB-K3DNB8C este un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter, ideal încăperilor generoase, capabil să modifice şi să menţină temperatura interioară într-un mod pe cât se poate de economic şi de silenţios.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Inverter
  • 12.000 BTU/h
  • Filtru Catechin
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.