Gree GWH12QB-K3DNA1C – aparat de AC cu Inverter, din clasa A++

Gree GWH12QB-K3DNA1C reprezintă un model convenabil de aparat condiţionat cu Inverter, un produs electrocasnic ultra-modern, capabil să obţină performanţe superioare şi totodată eficiente, în ceea ce îl priveşte climatizarea.

Avem de-a face cu un model cu capacitatea de 12.000 BTU la răcire/încălzire, lucru ce îl face potrivit spaţiilor generoase, precum unei sufragerii sau unui living.

Deţine filtru Catechin, tehnologie Inverter, 4 trepte de ventilare, kit de instalare inclus şi un afişaj discret, de tip LCD, ce pune la dispoziţie informaţii despre temperatura setată.

Aş spune că se află în topul celor mai accesibile aparate de acest gen, fiind astfel comercializat cu doar 1.569 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, după cum observăm, deţine o construcţie foarte plăcută şi modernă, care cu siguranţă aduce un plus de elegantă încăperii în care este amplasat. Atât unitatea interioară, cât şi cea exterioară, prezintă un exterior de culoare albă, foarte uşor de integrat în orice situaţie. Cea interioară cântăreşte 9kg şi măsoară standard 790 x 275 x 200mm, iar cea exterioară cântăreşte 31kg şi măsoară standard 842 x 596 x 320mm.

Acelaşi sistem de AC cu inverter este disponibil şi în magazinul online CEL.

Imagini cu Gree GWH12QB-K3DNA1C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul eficienţă energetică, specialiştii au încadrat modelul de faţă în clasa A++. Datorită acestei clase energetice favorabile, consum energetic la încălzire variază între 120-942-1500W, iar la răcire între 120-997-1400W, asta în funcţie de modul de utilizare.

Inverter este o tehnologie inteligentă, regăsită la aparatele de aer condiţionat de ultimă generaţie. Pe lângă faptul că asigură cu până la 30-40% o eficienţă energetică mai favorabilă, oferă şi un mod de utilizare pe cât se poate de silenţios. Astfel, nivelul zgomotului produs de către unitatea exterioară ajunge la maxim 61db, pe când cel produs de unitatea interioară ajunge la maxim 42W.

Aşa cum am spus şi mai sus, beneficiază de filtrul Catechin, un sistem foarte inteligent, capabil să elimine cu până la 95% orice tip de alergeni, ce pot dăuna sănătăţii. În felul acesta, se obţine un mediu ambiant eficient purificat.

Vine dotat cu funcţia de răcire/încălzire, cu funcţia de auto restart, cu funcţia de dezgheţare automată, cu funcţia de dezumidificare, cu funcţia timer, cu funcţia auto, precum şi cu modul Sleep/Night.

Funcţia auto restart şi timer-ul asigură un nivel superior de autonomie acestui sistem de AC. Prima dintre funcţii oferă posibilitatea repornirii aparatului în mod automat, în cazul unei pene de curent, iar cea de-a două asigură o funcţionare pe intervale presetate de timp.

Dezumidifcarea este o funcţie utilă, ce acţionează independent de schimbarea climatului din interior. Poate şi utilizată pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Concluzie :

Concluzionând, Gree GWH12QB-K3DNA1C este un aparat de aer condiţionat cu inverter, un produs accesibil şi modern, capabil să obţină un mediu ambental pe cât se poate de confortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Inverter
  • 12.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.