Gree GWH12MA-K3DNC9L Inverter – Aparat de aer condiționat, A++, 12.000 BTU

Gree GWH12MA-K3DNC9L Inverter este un aparat de aer condiționat potrivit oricăror locuințe sau spații comerciale, mai mici sau mai mari, conferind o eleganță estetică excelentă încăperii și o eficiență sporită în atingerea temperaturii dorite.

Este un aparat ideal, ce se integrează perfect în viața ta. Are o capacitate de încălzire de 11.000 BTU și o capacitate de răcire de 12.000 BTU. Mulțumită clasei de eficiență A++ și totodată tehnologiei Inverter, consumul de energie electrică va fi extrem de redus, lucrul ce îl face un produs electrocasnic ideal.

Prețul de achiziție al unui astfel de aparat de AC este de doar 1.699lei (vezi preț actualizat), un preț accesibil și avantajos, luând în considerare faptul că include și kit-ul de montaj al aparatului.

Este un model clasic, ce prezintă un exterior alb, al ambelor unități. Greutatea unității interioare este de numai 8.5Kg și măsoară numai 790 x 265 x 174mm, iar unitatea exterioară măsoară doar 842 x 596 x 320mm.

Imagini Gree GWH12MA-K3DNC9L :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Funcțiile numeroase ale modelului de față, asigură un climat ideal, indiferent de temperatura de afară. Acestea sunt: funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția auto-restart, funcția de dezumidificare, funcția sleep/night, funcția auto, funcția de ventilație, funcția de dezghețare inteligentă și funcția de răcire.

Ar mai fii de specificat că vine cu agent de răcire R-410A și cu un singur compresor Gree, având un nivel de zgomot extrem de scăzut. Așadar, la interior vor fii numai 28db, iar la exterior doar 63db.

Mulțumită funcției Self Diagnosis, în cazul în care aparatul nu funcționează în parametrii normali, unitatea interioară indică un cod de eroare, astfel veți ști cauza problemei.

Acestea fiind spuse, Gree GWH12MA-K3DNC9L Inverter este un aparat de aer condiționat ce include kit-ul de montaj, capabil să obțină și să mențină temperatura pe care o doriți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • Inverter
  • Kit instalare inclus
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.