Gree GWH09QB-K3DNB8C – aparat de AC ultra-modern şi avantajos, cu compresor Inverter

Mai nou toate sistemele de aer condiţionat deţin filtre puternice, capabile să ratină cât mai eficient praful şi bacteriile, pentru a preveni astfel apariţia crizelor de astm, bolile respiratorii sau alte alergii. Din această catergoria face parte şi noul model apărut pe piaţă, despre care o să îţi vorbesc mai multe astăzi.

Gree GWH09QB-K3DNB8C este un aparat de aer condiţionat economic şi eficient, capabil să obţină şi să menţină un mediu ambiental confortabil, indiferent de cât de frig sau cald este afară. Este un model cu o capacitate de 9.000 BTU/h atât la răcire, cât şi la încălzire, destinat în mod special birourilor, dormitoarelor sau restul încăperilor de dimensiuni decente (20mp).

Modelul de faţă funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, având control din telecomanda, 4 trepte de ventilare, afişaj modern LCD, filtru Catechin, venind cu kit de instalare inclus.

Este o varianta foarte avantajoasă din punct de vedere al costului de achiziţie, astfel la eMag este disponibil la preţul de numai 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă construcţii moderne şi elegante, cu finisaje şi trăsături perfecte, ambele unităţi fiind pe un fond de culoare albă. Unitatea ce vine montată la interior cântăreşte 9kg şi măsoară standard 790 x 275 x 200mm, iar ce de la exterior cântăreşte 27kg şi măsoară standard 776 x 540 x 320mm.

Imagini cu Gree GWH09QB-K3DNB8C :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Specialiştii l-au încadrat în clasa de eficienţă energetică A++ la răcire şi în clasa A+ la încălzire. În modul de răcire puterea consumată variază între 120-780-1300W, iar în modul de încălzire variază între 120-775-1400W.

Tehnologia Inverter deţine un compresor inteligent ce funcţionează gradual, lucru ce duce la o eficienţă de până la 30-40% mai mare vis-a-vis de modelele clasice, cu funcţionare On/Off. Pe lângă eficienţa energetică favorabilă, garantează şi un mod de funcţionare silenţios, zgomotul ajungând la maxim 40db la interior şi de 60db la exterior.

Pune la dispoziţie funcţia de încălzire, funcţia de ventilare, funcţia de dezumidificare, funcţia auto restart, funcţia auto, modul Sleep/Night şi Timer-ul.

După cum spuneam şi mai sus, deţine filtru Catechin, foarte eficient şi puternic, capabil să elimine cu până la 95% din alergeni şi bacterii, inclusiv mirosurile neplăcute, asigurând astfel un mediu sănătos şi curat.

Modul Sleep/Night reprezintă o funcţie inteligentă ce garantează un somn liniştit pe tot timpul nopţii. Odată setat acest mod, temperatura va suporta modificări de maxim 1°C la răcire şi încălzire în primele ore, după care o va menţine timp de 6h. În felul acesta se obţine şi o economie semnificativă de energie electrică.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Gree GWH09QB-K3DNB8C este un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter, ce asigură un mediu confortabil, într-un mod pe cât se poate de rapid, de economic şi de silenţios.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Inverter
  • 9.000 BTU/h
  • Filtru Catechin
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.