Gorenje WA74SY2B – Mașină de spălat rufe, A+++, 7Kg, 1400rpm

Dacă stilul din locuința ta îți impune achiziționarea aparaturii electrocasnice de culoare neagră, pentru a păstra linia modernă pe care ți-ai dorit-o, atunci noua mașină de spălat rufe de la Gorenje ți se va potrivi perfect.

Mașina de spălat rufe Gorenje WA74SY2B este un produs electrocasnic ceva mai inedit, asta datorită culori exteriorului, mai rar întâlnită la astfel de produse. Este un aparat cu încărcare frontală, ce are un volum de 7Kg și o viteză de 1400rpm, la centrifugare.

Un astfel de produs original, este comercializat de către cei de la eMag, la prețul de numai 1.598lei (vezi preț actulizat), un preț convenabil și totodată accesibil, luând în considerare specificațiile aparatului.

Remarcăm faptul că provine dintr-o clasă de eficiență energetică super economică, respectiv clasa A+++, astfel consumul energetic este de doar 0.67kWh per program standard. Am putea spune, că nici consumul de apă nu este mai ridicat, ci de numai 9586 de litrii consumați anual.

La capitolul aspect, surprinde plăcut printr-un exterior de culoare neagră, o culoare modernă și rar întâlnită la mașinile de spălat rufe. Măsoară numai 85 x 60 x 60cm și cântărește în jur de 75Kg. Ar fii de spus că este un model durabil, asta datorită cuvei construită din carbotech și a tamburului din inox. Taburul are un volum de 54 de litrii, iar hubloul are o deschidere la 180 de grade, având un diametru de 34cm.

Același produs inedit îl regăsim și în stocul de produse electrocasnice al celor de la Flanco.

Imagini Gorenje WA74SY2B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aveam deaface cu o mașină de spălat rufe ultra performantă, ce se laudă cu afișaj LCD, de pe care se pot urmării setările și etapele programelor de spălare. Se laudă cu 16 programe eficiente, ce ofere rezultate incredibile la spălare, dar și la centrifugare. Câteva din acestea sunt: program pentru extra-clătire, program pentru prespălare, program rapid 17min, program sintetice, program lână, program bumbac, program ușor de călcat program centrifugare delicată și lista continuă.

Se descurcă excepțional și la nivelul funcțiilor și al siguranței, astfel se bucură de: detectare automată a cantității, de sistemul duș, de selectorul centrifugării, de sistemul de reglare al consumului, de filtru de auto-curățare, de autodiagnosticare, de control supra-încălzire, de detectare spumă, de sistem de siguranță pentru copii, de semnalizare acustică terminare program, de funcția reset, de protecție împotriva inundațiilor și așa mai departe.

Alte tehnologii speciale de care dispune acest aparat electrocasnic, ar fi tehnologia inteligentă, Use Logic, Motor Universal, Control al nivelului de apă, Sistem de control al stabilității, Conectare la apă rece, Dozator detergent cu trei compartimente și Aqua Stop Parțial.

În concluzie, dacă îți dorești o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală inedită, performantă și super economică, Gorenje WA74SY2B este modelul cel mai ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • 1400rpm
  • 7Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 16 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.