Gorenje W7524NI – mașină de spălat rufe cu încărcare frontală din clasa A++ de eficiență energetică

Gorenje ne surprinde cu o mașină de spălat rufe super accesibilă și ultra performantă, potrivită oricărei familii, mai numeroase sau mai puțin numeroase.

Mașina de spălat rufe Gorenje W7524NI este un model cu încărcare frontală, ce dispune de o capacitate de încărcare de 7Kg și de o viteză de 1200 de rotații pe minut la centrifugare. Se bucură de un afișa LCD, de pe care veți putea urmării setariile și timpul rămas până la terminarea programului.

Un asemenea produs electrocasnic se comercializează la prețul de numai 1.499lei (vezi preț actualizat), un preț mic, ba chiar competitiv aș spune, în raport cu caracteristicile numeroase ale acestei mașini.

Este un model alb, o culoare ce se potrivește oricărei locuințe moderne. Cuva aparatului vine construită din carbotech, iar tamburul din inox, având un volum de 54l. Diametrul hubloului este de 34 de centimetrii iar deschiderea acestuia este de 180 de grade. Construcția în sine cântărește în jur de 75Kg și măsoară numai 85 x 60 x 60cm.

Imagini Gorenje W7524NI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Consumul de apă anual al acestei mașini de spălat rufe este de numai 9523 de litrii. Consum energetic în program standard este de doar 0.65kWh, asta datorită clasei A++ de eficiență energetică.

Se bucură de o serie numeroasă de programe de spălare, respectiv de 23 de programe foarte economice și eficiente, precum: program rapid 17 minute, program prespălare, program extra-clătire, program lână, program sintetice, program ușor de călcat, program centrifugare intensivă, program bumbac, program consum redus de energie, program mix, program spălare manuală și așa mai departe.

Și la nivel de siguranță și funcții se descurcă extraordinar de bine, astfel dispune de: detectare automată a cantității, de selectorul pentru centrifugare, de filtru de auto-curățare, de control supra-încălzire, de sistem de detectare spumă, de autodiagnosticare de protecție împotriva inundațiilor etc.

Acestea fiind prezentate, o astfel de mașină de spălat rufe Gorenje W7524NI, eficientă, inteligentă și accesibilă, reprezintă produsul electrocasnic ideal pentru orice tip de familie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • 7kg
  • 1400rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.