Gorenje W6623/S – o maşină de spălat rufe Slim, modernă, performantă şi avantajoasă

Gorenje W6623/S este o maşină de spălat rufe de dimensiuni reduse, destul de generoasă din punct de vedere al specificaţiilor, astfel este ideală în locuinţa oricăruia dintre noi, indiferent de numărul membrilor.

Discutăm despre un produs electrocasnic cu încărcare frontală, ce beneficiază de afişaj LCD, de o viteză de centrifugare de 1200rpm şi de o capacitate de încărcare de 6Kg.

Ca şi preţ, aş spune că este un produs foarte accesibil, asta vis-a-vis de specificaţiile maşinii. Aşadar, un astfel de produs electrocasnic Gorenje este comercializat cu preţul de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic şi estetic, avem de-a face cu o maşină de spălat rufe slim, de culoare albă, ce măsoară numai 85×60×44 (IxLxA) cm şi cântăreşte doar 63.5Kg. Deţine tambur din inox, cu un volum de 42l şi cuva din carbotech. Hubloul produsului are o deschidere de până la 180 de grade şi măsoară în diametru 34cm.

Imagini cu Gorenje W6623/S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul eficienţă, pot spune că se descurcă excepţional, din ambele puncte de vedere. Astfel, din punct de vedere energetic se laudă cu clasa A+++, ce garantează un consum de doar 0.55kWh în program standard, iar din punct de vedere al consumul de apă, anual se vor consuma în jur de numai 9209 litrii, tot în program standard.

În privinţa programlor de spălare, beneficiază de 23 de programe, o listă numeroasă, ce garantează rezultate excelente, într-un mod pe cât se poate de eficace. Doar o mică parte din programe o regăsiţi aici: program prespălare, program delicate, program rapid 17 minute, program extra-clătire, program lână, program sintetice, program uşor de călcat şi lista continuă.

Iar cât despre funcţii speciale, se bucură de detectare automată a cantităţii, de sistem duş, de selector centrifugare, de sistem de reglare al consumului, de autodiagnosticare, de control supraîncălzire, de sistem de siguranţă pentru copii, de tehnologie inteligentă Use Logic, sistemul ECO, SensoCARE, dozator detergent cu trei compartimente şi aşa mai departe.

Acestea fiind spuse, maşina de spălat rufe Gorenje W6623/S este un model slim, ce prezintă încărcare frontală, având la bază o lista numeroasă de programe şi o gamă variată de funcţii şi tehnologii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 6Kg
  • 1200rpm
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.