Gorenje W6523S – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, din clasa de eficienţă energetică A+++

Gorenje W6523S este o maşină de spălat rufe extraordinar de eficientă, echipată cu numeroase funcţii şi tehnologii, astfel încât tu să te bucuri de cele mai curate şi împarfumate haine.

Aveam de-a face cu un model cu încărcare frontală, ce are un volum de încărcare de 6Kg şi o viteză de centrifugare de 1200rpm. Beneficiază de afişare LED, de pe care vei putea urmării şi controla setările aparatului.

Vis-a-vis de performanţele şi nivelul de eficacitate al aparatului, preţul de achiziţie este neaşteptat de avantajos, respectiv de doar 1.522 de lei (vezi preţ actualizat).

Modelul de faţă prezintă o construcţie modernă, având un exterior de culoare albă. Cântăreşte în jur la 62Kg şi măsoară numai 85 x 60 x 44(IxLxA) cm. Ar mai fii de spus că tamburul vine construit din inox, iar cuva din carbotech. Tamburul are un volum de 42 de litrii, iar diametrul hubloului 34cm, cu o deschidere de până la 180 de grade.

Imagini cu Gorenje W6523S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, consumul mediu anual de apă este de doar 10.270 de litrii, iar cel energetic este extrem de redus, datorită clasei A+++ de eficienţă energetică.

De această dată, aveam de-a face cu o gamă diversificată de programe, aşadar pune la dispoziţie 23 de programe economice şi eficiente. Aici sunt enumerate doar o mică partea din acestea: program clătire, program înmuiere, program ECO 30°C, program lenjerie, program lână, program sintetice, program spălare manuală şi aşa mai departe.

Cât despre funcţiile speciale ale aparatului, remarcăm faptul că beneficiază de funcţia TotalWeight, de protecţia împotriva inundaţiilor, de control al nivelului de apă, de sistem de control al stabilităţii şi de conectare la apă rece.

Acestea fiind prezentate, Gorenje W6523S este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, super economică şi performantă, ideală în orice tip de familie şi în orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 6Kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.