Gorenje W6523IS – un produs electrocasnic economic, accesibil si performant

O mașină de spălat rufe eficientă, economică și performantă nu înseamnă întotdeauna și un preț foarte mare. De accea, am ales să vă prezentăm astăzi, un astfel de produs electrocasnic atractiv, ideal pentru orice familie.

Mașina de spălat rufe Gorenje W6523IS, este un aparat inteligent, ce asigură rezultate excepționale, într-un mod pe cât se poate de avantajos. Este un model slim, proiectat cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 6Kg și o viteză de 1200rpm la centrifugare.

După cum spuneam, se face remarcată printr-un preț extrem de accesibil, de numai 1.399lei (vezi preț actualizat), un cost extrem de bun și de avantajos aș spune, vis-a-vis de specificațiile numeroase ale produsului.

Modelul de față este unul pe cât se poate de calitativ și rezistent, lucrul confirmat chiar de către componentele sale, astfel cuva este construită din carbotech, iar tamburul din inox, având un volum de 43l. Diametrul hubloului este de 34 de centimetrii, iar deschiderea acestuia se face la 180 de grade. Cântărește în jur de 62Kg și vine dimensionată astfel 85 x 60 x 44 (IxLxA)cm.

Imagini Gorenje W6523IS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aveam deaface cu o mașină de spălat rufe din clasa excelentă de eficiență energetică A+++, ce garantează un consum energetic de numai 0.55kWh per program standard. Că tot am spus de consumul energetic, nici cel de apă nu este mai ridicat, ci de numai 10.270l de apă consumați pe an.

La nivel de programe de spălare și funcții se descurcă excepțional, beneficiind de afișaj LCD și de 23 de programe. Câteva din numeroasele programe ar fi: program sintetice, program ușor de călcat, program centrifugare intensivă, program consum redus de energie, program delicate, program prespălare, program ușor de călcat, program lână, program extra-clătire și așa mai departe.

Cât despre siguranță și funcții, se laudă cu funcții speciale, precum: sistem de reglare al consumului, sistem de duș, selectror de centrifugare, sistem de detectare a spumei, sistem de siguranță pentru copii, semnalizare acustică la finalizarea programului, filtru de auto-curățare, funcția reset, protecție împotriva inundațiilor etc.

Așadar, Gorenje W6523IS este o mașină de spălat ultra performantă, economică și extrem de accesibilă, ideală în orice locuință.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 6kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.