Gorenje W6402/S – maşină de spălat cu încărcare frontală a rufelor, economică şi eficientă

Maşina de spălat rufe Gorenje W6402/S este un model cu încărcare frontală a rufelor, ce prezintă o construcţie elegantă slim. Este un produs ideal în orice familie, ba chiar şi în cele mai numeroase, asta datorită funcţiilor şi programelor eficiente de care se bucură.

Ei bine, vorbim despre un aparat electrocasnic cu 1200 de rotaţii pe minut, ce are o capacitate de încărcare de 6Kg şi o afişare de tip LED a setărilor.

În ciuda numeroaselor specificaţii şi tehnologii, preţul de achiziţie în magazinul online eMag este de numai 1.219 lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de aspectual, avem de-a face cu o maşină modernă, de culoare albă, potrivită oricărei locuinţe distinse. Vine dimensionată astfel încât să nu ocupe foarte mult spaţiu, aşadar măsoară 85 x 60 x 44(IxLxA)cm şi cântăreşte în jur de 63Kg. Ar mai fii de specificat faptul că hubloul are un diametru de 34 de centimetrii şi o deschidere de până la 180 de grade, iar tamburul din inox are un volum de 43 de litrii.

Imagini cu Gorenje W6402/S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cât despre consumul de resurse, discutăm despre un model extrem de economic din toate punctele de vedere. Ei bine, la nivel energetic, se laudă cu clasa A++ de eficienţă energetică, astfel consumul în program standard este de numai 0.6kWh. Iar din punct de vedere al consumului de apă, anual se vor consuma în jur de 9240l, în program standard.

Se laudă cu 18 programe de spălare, un număr variat, ce acoperă toată gama de ţesuturi. Câteva din cele 18 programe sunt: rapid 17 minute, extra-clătire, prespălare, clătire, înmuiere, stoarcere, Eco-30 de grade C, sintetice, bumbac, uşor de călcat, centrifugare delicate, centrifugare intensive, consum redus de energie şi aşa mai departe.

Funcţiile şi sistemele de siguranţă ale maşinii sunt: detectare automată a cantităţii, sistemul duş, selectorul de centrifugare, sistem de reglare al consumului, filtru de auto-curăţare, control supraîncălzire, sistem detectare spumă, sistem siguranţă împotriva copiilor, protective împotriva inundaţiilor, semnalizare acustică terminare program etc.

Bucură-te pe termen lung de cele mai curate şi frumos mirositoare haine, utilizând detergent capsule gel şi pudra Persil Power Regular, pentru 28 de spălări.

Acestea fiind spuse, Gorenje W6402/S este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, echipată cu cele mai noi funcţii şi tehnologii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • 6kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.