Gorenje W6222/S – mașină de spălat rufe cu încărcare frontală

O mașină de spălat rufe nu ar trebui să lipsească din locuința niciunuia dintre noi, de aceea astăzi am ales să vorbim despre un astfel de produs electrocasnic indispensabil.

Gorenje este o marcă renumită prin producerea de aparatură electrocasnică, de calitate și performantă, la prețuri foarte avantajoase. De data aceasta, ne surprinde cu mașina de spălat rufe Gorenje W6222/S, un produs de calitate ce vine cu încărcare frontală a rufelor.

Se laudă cu o construcție slim, cu un afișaj LED, de pe care poți urmări setările celor 18 programe și timpul rămas până la finalizarea acestora. Volumul de încărcare este de 6Kg, iar viteza de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut.

În gama de produse electrocasnice a celor de la eMag, o astfel de mașină de spălat rufe performantă și eficientă, se regăsește la prețul excelent de numai 1.219lei (vezi preț actualizat).

După cum spuneam ceva mai sus, se bucură de o construcție slim, astfel măsoară numai 85 x 6 0x 44cm și cântărește aproximativ 63Kg. Este un model de culoare albă, o culoare potrivită oricărui stil de locuință. În componența sa, s-au folosit cele mai calitative componente astfel tamburul vine construit din inox, iar cuva din carbotech. Ar mai fii de specificat, că tamburul are un volum de 43l, cu hubloul de 34cm, având o deschidere de 180 de grade.

Același produs electrocasnic se poate regăsi și în stocul de produse al magazinului online Flanco.

Imagini cu Gorenje W6222/S  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparține clasei A++ de eficiență energetică, având un consum de numai 0.6kWh per program standard și de doar 9240l de apă consumați anual.

Este o mașină de spălat foarte silențioasă, astfel o poți pune în funcțiune oricând, zi sau noapte. Așadar, zgomotul produs la spălare este de numai 56 decibeli, iar cel produs la centrifugarr este de doar 70 decibeli.

Așa cum am spus, se bucură de o serie variată de programe, ce acoperă toate tipurile de țesuturi. Câteva din cele 18 programe sunt: program extra-clătire, program prespălare, program rapid (17min), program bumbac, program lână, program stoarcere, program ECO, program înmuiere, program sintetice, program ușor de călcat și lista continuă.

Ca și funcții și sisteme speciale, dispune de SensoCare, Sistemul ECO, setarea temperaturii, detectarea automată a cantității, selector pentru centrifugare, sistem de reglare al consumului, filtru de auto-curățare, control supraîncălzire, sistem de detectare spumă, sistem de siguranță pentru copii, protecție împotriva inundațiilor, semnalizare acustică la terminarea programului, funcția reset, programare întârziată, tehnologia inteligentă Use Logic, sistem de control al stabilității, dozator detergent cu 3 compartimente etc.

Acestea fiind spuse, Gorenje W6222/S este o mașină de spălat accesibilă, economică și performantă, capabilă să asigure cele mai bune rezulate la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Afișaj LED
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasă de eficiență energetică A++
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.