Gorenje W6202S – Mașină de spălat rufe, A++, 6Kg, 1000rpm

Aș spune că mașina de spălat rufe este unul dintre cele mai importante produse electrocasnice dintr-o locuință, de accea atunci când ne achiziționam un astfel de produs trebuie să fim atenți la toate detaliile și să urmărim mai multe criterii, cum ar fii consumul enegetic, capacitatea de încărcare, numărul de programe oferite și altele.

În review-ul de astăzi, vom prezenta o mașină de spălat rufe inteligentă, economică și cu un preț de achiziționare extrem de bun. Gorenje W6202S vine cu tip de încărcare frontală a rufelor, având o capacitate de 6Kg și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut.

eMag pune la dispoziție un astfel de aparat electrocasnic la prețul de doar 1.049lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos și accesibil aș spune, în raport cu performanță și calitatea oferită.

Vorbim despre o mașină de spălat rufe Slim, ce vine cu un exterior alb. Cântărește în jur de 61Kg și măsoară numai 85 x 60 x 44cm, având diametrul hubloului de 34cm, cu o deschidere la 180 de grade. Cuva vine realizată din carbotech, iar tamubrul din inox, având un volum de 42l.

Aceeași mașină de spălat rufe Gorenje o găsești și în stocul de produse electrocasnice de la Altex.

Imagini cu Gorenje W6202S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda prețului său avantajos, se laudă cu un număr mare de programe, respectiv cu 18 programe de spălare, eficiente și economice. Câteva din aceste programe sunt: program pentru prespălare, program extra-clătire, program sintetice, program ECO 30°C, program spălare manuală, program lână, program bumbac, program clătire și altele.

Cât despre siguranță și funcțiile aparatului, ar fi de specificat funcția SensoCare, funcția de setare a temperaturii, funcția de autodiagnosticare, sistemul de siguranță împotriva copiilor, sistem de siguranță împotriva inundațiilor, tehnologia inteligentă Use Logic, control al nivelului de apă, sistem de control al stabilității etc.

Este un produs economic, ce provine din clasa A++ de eficiență energetică și consumă numai 10.460 de litrii de apă anual, în program standard.

Se poate pune în funcțiune la orice oră, din zi sau din noapte, asta datorită faptului că se bucură de un nivel redus de zgomot. Astfel, în modul de spălare produce numai 56 de decibeli, iar în modul de centrifugare doar 68 de decibeli.

În concluzie, Gorenje W6202S este o mașină de spălat rufe ideală, datorită consumului redus de energie și a nivelului ridicat de performanță.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Slim
  • 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasă energetică A++
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.